Lavinya21 Sıra bize geliyor durumlar nedir sizde güzel anneler bana gece uykulari haram sırt ve göbek ağrısından dolayı. Hazırlıklar ne durumda 😍 şafaklar kaç 32+2
amine4444 Lavinya21 bende 31+5 agrılarım o kadar cokki bel bacak mide yanması odasını daha yeni yeni dizdim hasta çantam kaldı özellikle 30 dan sonra agrılar kramplar o kadar cogalıyorki mümkünse bu haftalar herşeyi bitirmiş olun 🥰🥰🥰🥰
rabiksu06 Lavinya21 32+2 bizde aynı durumdayız sırt ayak ağrısı kemiklerm batıyor resmen 🥴 herşeyimiz yıkandı ütülendi hastane çantamız hazırlanıcak sadece hayırlısıyla gelsin bebişler❣️🌻
Kubra4144 Lavinya21 33+4 olduk bizde ağrılarım çok fazla hastane çantam hazır sayılır üstüne birde grip oldum 🥴 çok zorlanıyorum 😞 sağlıkla gelsin de minnoşlar inşallah ne yapalım
Lavinya21 amine4444 ben 30. Haftada bitirdim kiyafetlerin yıkaması ütülemesi hepsi bitti çok şükür çantamda tamam bebisi bekliyorum ev işinden daha zordu ya 😂
Lavinya21 rabiksu06 ay onuda hazırlayin vallahi bişey bırakmayın ağırlaştıkca bişey yapasi gelmiyor insanın😄
rabiksu06 Lavinya21 çantaya koyulacak bir kaç şey eksik onlarıda alıp hazırlayacağım inşallah gerçekten birden ağrılaşıyor insan yattıkçada daha çok ağrım oluyor garip bi şekilde 😂🤦🏻♀️🤭
Seher_bekar07 31+0 olduk🩷 kıyafetlerini aldım eksiği kalmadı ama henüz ne yıkadım ne de utuledim çantası ortada bile değil çok zor geçiyor ne zmn yapacağımı da bilmiyorum 🥲🥲
Lavinya21 Seher_bekar07 çok zorlanırsın inan bende zor deildir diyip sonlara bıraktım ama küçük parçalar daha zormuş ya yıkayın ütüleyin cantayida hazırlayın aradan çıksın rahatlarsin
Rabia_minnak Lavinya21 33 + 6 yız bizde hastane çantamız neredeyse hazır tek tük koyulacak şeyler var kıyafetler yıkandı ütülendi hayırla vaktimizin dolmasını bekliyoruz ayak ağrısı bende de çok var ayakta duramicak kadar hemde maalesef ki😞
Lavinya21 Rabia_minnak ay çok ayak ağrısı çekmiyorum ama göbeğim uzaninca çok ağrıyor sırt ağrısını söylemiyorum bile ve idrara çok çıkıyorum artık ağlamak istiyorum ağrıdan uykusuzluktan ya
Rabia_minnak Lavinya21 bende idare hamile olduğumdan beri sık çıkıyorum şuanda bebeğim zaten doğum pozisyonunu almış aşağıya doğru baskı olduğu için daha da sıklaşıyor maalesef ya
dogurangaplumba Lavinya21 mayis sonu haziran başı dedi doktor son tarih 7 haziran bizim ağrılar mide yanmaları kramplar baskılar hat safhada 34+6 haftalığız yarın 35 olcaz haftaya cuma kontrolüm var nst ye gircen dedi doktorum bakalım bizim cimcime geç mi gelcek erken mi gelcek 🤗
Lavinya21 dogurangaplumba yaa sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik 🌺 çok güzel geçiyor dediğim hamileliğim 30 dan sonra gerçek yüzünü banada gösterdi 😂
Nevraq 33+0 ayakta durunca ayak tabanlarım ağrıyor sırt ağrısından gece uykusuzluk yaşıyorum bu arada sizde de oluyor mu bebek alt tarafta kendi çok topluyor
Lavinya21 Nevraq çook ben artık nöbet tutuyorum geceleri ya bir yerde toplanıyor orası sertleşiyor sırt ağrısı göbek ağrısı miğde yanması hepsini zirvelerde yaşıyorum malesef
Sevgiyedahilll Nevraq bebiş artık doğuma hazırlanıyor annesi bende 33+0dayım aynı şekilde hissediyorum ekstra nefes darlığı sıcak basması yatmak kalkmak çok zor geliyor ayak ağrısı bel ağrısı oluyor kilodan da kaynaklı tabii Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
dogurangaplumba Lavinya21 benim baştan beri bi zordu ya sebepsiz kanamalar kusmalar mide yanmaları ödemler ilk hamileliğimde kanamam dışında ve tek başına hareket edememe dışında ne yaşadıysam aynılarını yaşıyorum
Lavinya21 dogurangaplumba benim çok güzel geçiyordu miğde yanması bulantı hiç yaşamadım ne olduysa 30 dan sonra baya zorlaştı ya bir an önce doğurmak istiyorum
dogurangaplumba Lavinya21 benim baştan beri vardı onlar ilk kızımda 9 ay kustum doğururken bile kustum bunda ilaçlarla durdurduk ama ara ara hala devam ediyor özellikle geceler
dogurangaplumba amine4444 37 38 de yapıyorlar canım ama benim ilkinde doğuma gittiğimde açıklığa bakarken yapmış olabilirler doktorum ayrıyeten öyle bir muayene yapmadı bunda yaparmı bilmiyorum
esmerrmm Lavinya21 durumlar bndede aynı sırt agrisi karın agrisi arada mide yanmalari falan var , hazırlıklarada yavas yavas basliyorum kiyafetlerin hepsini yıkadım ütüsü kaldi ütülenip cantaya koyucam direk gerekli olanlari 33 haftaliktan herkese selam 💆
Lavinya21 esmerrmm bende şükür tamamladm ağırlaştıkca çok zorlanıyoruz şuan bile hâlâ yataktayim ev işlerim beni bekliyorum ama gel gör ki kalkasim yok