asell13 Hulo2105 ben lcwden de pek bişe almadım instagramda bi sayfa tulumlar 100 tldi aşırı iyi geldi kumaşları zıbınları 50 tlden aldım 😂😂 1-2 aylık oldumu lcwdan alırım
Mira1604 Hulo2105 ewt mağazalar pahalı ben bütün kıyafetleri insteg bebek giysi sayfalarından ve trendyoldan aldım hep
Mer3459 Hulo2105 o kadar haklısınız ki bende Beylikdüzü şubesine gittim en Büyük yer orası diye üç katlı eşimle gittik mecbur almak durumundaydım inanın çok fazla bisey aldığımı düşünmüyorum 8,500 tl tuttu o kadar pişman oldum ki aldığıma çünkü aldığım bisey yok düzgün ortada
Hulo2105 Mer3459 evet bende oraya gittim işte dün bir daha gitmiycem boş boş dolandım sinirlendim çıktım
koalamiyim Hulo2105 geçen ay a101’den patiksiz alt ve zıbın aldım. Ben böyle yumuşak, böyle rahat bi şey giydirmedim bebeğime gerçekten ve fiyatları da bayağı uygundu. Bebek marketleri iyice uçtular gerçekten
Sadeceanne2 Hulo2105 LCW nin ürünleri kalite olarak daha güzel birde Uygulamadan alırsan indirim de yakalıyorsun ben mağazadan baktım uygulamadan aldım ebebek tede hepsi burada da. İndirim oluyor kıyafetlerde genelde. Diğer ürünler de genelde ebebek uygulamasında indirim de oluyor bezi filanda Migros ,Carrefour dan tamamladım indirim den a101 e bime gelenler de güzel bebek kıyafetleri yumuşacık birde abimin eşi dikiş biliyor erkek kardeşimin eşi de. İnst da. LCW nin parça kumaşları nı bulmuş. Geçen gördüm o kadar güzel ki o kumaşlardan da aldık. Kalıp çıkaracaz aldığım elbiselerden İstedikleri mi yapıcaz ileriki zamanlar da Allah Kerim
mutlubibekleyis ben çoğu şeyini ebebekten aldım özellikle kıyafet kısmını. mesela beyaz bodyler tulumlar alt üst takımlar lcw da daha pahalı. trendyoldan aldıklarım hep aşırı dar kesim midir nedir çok küçük geliyordu trendyoldan kıyafet almayı bıraktım. bazı başka eşyalarda yine ebebek daha uygundu mesela göğüs ucu kreminde trendyolla arasında 100 tl ye yakın fark vardı. ebebeğin biraz da indirimini yakalamak gerekebiliyor ayrıca her hafta başka şeylerde sarı etiket oluyor birden düşebiliyor. bir oyun halısı alacaktım en son trendyolda en düşüğü 600 olan halıyı ebebekten o güne özel yüzde otuzbeş indirimle 345 e almıştım. gibi gibi gibi.
bebisliozlem mutlubibekleyis kuzum bende dad&mom 3′lü tulum seti ve ayıcıklı 5′li hastane çıkışı set haricinde giyim olarak hiçbir şey almadım e-bebek’ten çünkü sevemedim hiç🥲ama özellikle hastane çantama koyacağım her şeyi göğüs pedi, göğüs ucu kremi, lohusa pedi vs gibi ıvır zıvırları e-bebek’te indirim zamanları aldım.
bebisliozlem Hulo2105 balım marka takıntınız yoksa modamizbir sitesini öneriyorum 🙏 kumaş kalitesi, pamuklu oluşu, baskısı, fiyatı vs. her şeyiyle harika geçen ay aldıklarımı atayım size, Rabbim inşallah en yakın zamanda bebişime giydirmeyi nasip etsin🥰 Birde bu sitede unisex daha çok kıyafet bulabiliyorum diye sevdim. son bu görselin son 3 tanesi de trendyoldaki butiklerden aldıklarım onlardan da memnunum 🙏
Hulo2105 bebisliozlem aaa bakıcam canım bende hastane çıkışımı en alt sağsakinden yaptırdım çok memnun kaldım❤️
bebisliozlem Hulo2105 ocak ayında civilden toplu bir alışveriş yaptı annem bebeğime, büyük bir çanta dolusu kıyafet alışverişiydi yani 2000₺ tuttu içinde battaniye, 2 adet şampuan, 2 adet deterjanda vardı üstelik baya uygun gelmişti bana ama şu an tabi dağlar kadar fark var 🥲
bebisliozlem Sancez56 valla ben hamileliğimin en başından beri aktüelleri takip ettim 😍 özellikle zıbın ve ağız mendilleri, bebek oyuncakları, kitapları konusunda bimden şaşmam derim 😍 gerçekten kaliteli olmasalar söylerim yani, kıyafet gelmiyor sanırım ya da ben beğenip almamisimdir 🤣 hareketli banyo oyuncaklarını bile kapmıştım valla 🥰
bebisliozlem Hulo2105 @ysmn_kck17 instaya fotoğraf atacağın zaman güzellerini giydirirsiniz kızlar 😁 ben a101′dan uyguna takım ve tulumlar almıştım ama yıkayınca kötü gibi geldi onları öyle kullancam 🤣
bebisliozlem Beybun_29 e-bebek’te aynı marka beşiği hatta modeli bizdeki daha da güzel. trendyoldan 2 bin lira daha uygun bir farkla aldık geçen ay. e-bebeğin bu fırsatçılığı ne olacak bilmiyorum 🥲
Beybun_29 bebisliozlem valla bende civilden aldım magazalarda pahalıydı ebebekte minicik beşik çok pahalıydı istedim de yoktu bende uygulamadan sipariş ettim gayet güzel geldi iki yıl garantili bide Trendyoldan ana kucağı aldım kurarken plastiği kırıldı söyledim sayfaya bana yedek parça hemen gönderdiler 630 aldım mağazalarda 1000 uzeriudi hele anne bebek bakım çantası şaka gibi 700 aşağısında yok en markasızi bile ben Trendyoldan aldım çok güzel çok beğendim 270 TL baya baya bu şekil araştırma araştıra aldım
bebisliozlem Beybun_29 bende Hepsiburada’dan aldım çantayı orda da kuponlarla falan uyguna geliyor kaliteli geldi bana ay valla kullanmayı bir an önce nasip etsin Rabbim🥰
Derinmom Hulo2105 ben de hepsiburadadan indirim takip ediyorım geçen civil markasına ait takım aldım 2 tane mis gibi yumusacık. e bebek cidden kendini aşmış durumda.
Hulo2105 Derinmom bence de eskiden bu kadar değildi uygundu ben gezerdim hep bebeğim olmasa bile şimdi millet aldıkça onlar da arttırıyor fiyatı nasılsa alan biri çıkar
gl12cn34 Hulo2105 ve inanın ki e bebek in zıbınları sadece iyi kıyafetleri falan aşırı kalitesiz artık lc wakiki ve hm gibi mağazaların internet sitesinde ki kıyafetler çok uyguna oluyor ve kaliteli
Hulo2105 gl12cn34 kesinlikle katılıyorum. Zıbın ve 2-3 tulum aldım pamuklu başka almadım. Zaten yenidoğan bulmak çok zor orda. Bir de ben ağustosta doğum yapıcam hep kalın kalın giyemiycek at çöpe günah
bebisliozlem Derinmom rica ederim 🌸 valla para kolay kazanılmıyor herkes faydalansın 🥰 e-bebek’te falan şöyle bir alışverişe, bu alışverişime ödediğimin 3 katını vermem gerekirdi. Şimdi e-bebek’te nerde öyle 130′a falan 3′lü, 5′li takım