ysmn_kck17 Hulo2105 Ne can , ne bütçe dayanır hele bide ikiti üçü dogurucaksak 😂 şuan oğluma hamileyim evde kızımın çiçekli bebeklik donlarindaň bile giydirmeyi düşünüyorum 😂😂 sonuçta ablası eskitemeden büyüdü oda büyüsün ne var 😂
Hulo2105 akkrn e tabi yakalarsan ama ben hiç denk gelmedim😂😂 o sıra nette indirim yoktur ama mağazada vardır mesela öyle de olabilir
Tugcev Hulo2105 tabii ki haklısınız. E bebek in indirimlerine denk gelmedikçe normal fiyatından bir şey almak mümkün değil zaten. Bir şey indirime girdiği zaman önce Google’dan aratıp eğer daha ucuzsa alıyorum. Eğer aynı fiyatsa acele etmeye gerek yok onun indirimli hali her yerde normalde ki fiyat diyip bırakıyorum. Zorluktan ziyade kıyafet konusunda da ilk 3 ay çocuğun ne giyip ne giyemeyeceği belli değil bazı ürünlerin fiyatı o kadar uçuk ki 3 ay da giyeceği 4 5 parçaya dünya para ödüyorsun. Daha uygun bir yerde çeşit çeşit almak varken gerek yok zaten ama insan alternatif ararken bulamıyor. LCW yı takip ediyorum bende bu ara kumaşları çok hoşuma gitti mağazada zıbınların vs. uygulamadan alırım diye düşündüm
Hulo2105 Tugcev ya ben mağazalarda çok çeşitte bulamıyorum açıkçası. 0-1 ay alıcam hep 6ay 9ay yani beden bulmakta zor ama nette filtrele döküyor önüne.
bebisliozlem Hulo2105 @ysmn_kck17 instaya fotoğraf atacağın zaman güzellerini giydirirsiniz kızlar 😁 ben a101′dan uyguna takım ve tulumlar almıştım ama yıkayınca kötü gibi geldi onları öyle kullancam 🤣
esmerrmm Hulo2105 evet cnm , hatta uygulamada bedeni olmasa bile fakli beden siparis edip gidip magzada bedenimizi aliyorum , takip etmek lazim indirim zamanlarini , bu arada floda aksam sekizde bir alana bir bedava ayakkabi var online haberin olsun 😄
Sancez56 Hulo2105 bende sorma şimdiden alalım işte oyuncakta olsa neden indirimliyken almak varken pahalıya alalım ki bizde 1000 tl olan köpeği 400 e almıştık mesela örnek olsun herkese kesinlikle
Hulo2105 Sancez56 yani oyuncak sonuçta alınacak her geçen gün de zam geldiğini düşünürsek alıp bi kenara koymak aşırı mantıklı
Serendipity16 Hulo2105 evet internetten daha uygun ama bence kumaş açısından e bebek daha güzel ve yumuşak ben trendyoldan birkaç ürün aldım hep kumaşları kötüydü bi de ebebeğin bence bazı mağazalarında uyguna çok güzel şeyler bulunuyor geçen ben öyle denk geldim büyük mağazalardansa küçük mağazaları daha iyi bi de internet sitesinde bazen kampanya oluyor onları yakalamak lazım geçen uyguna olsun diye kendi mahallemdeki bebek dükkanından birkaç zıbın alt alayım dedim resmen kazıklandım ebebekten alsaydım çok daha uyguna gelecekti
Hulo2105 Serendipity16 e bebeğin de pamuklu ürünleri var bende aldım kumaşı evet kaliteli ama artık kendim için söylüyorum internete o kadar alıştım ki gidip gezip tek tek beden aramak bana çok zor geliyor ağırlaştım zaten resmen işkence 😂 trendyoldan kıyafet almadım hiç bi tane hastane çıkışı yaptırdım o da güzeldi gerçekten. Onun dışında genelde mesela anne bebek çantası oyun halısı emzik falan aldım
Beybun_29 Hulo2105 ben bunu yıllardır yapıom valla ceyizim için bile trendyolda hep aldım bak magazasa beşik sordum 2700 dediler aynısı civil sitesinde 1400 e aldım garantili ana kucağı gördüm mağazada 1200 dediler ben Trendyoldan sipariş ettim 650 TL aldım üstelik takarken parçası hasar gördü yenisini gonderrdiler puset mağazada 1300 du ben civil sayfasında 550 e aldım anne bebek bakım çantası 700 yerine ,270 e aldım. Cıvıl kendi mağazasıda pahalı ama sitesi uygun ve Trendyol güzel
Hulo2105 Beybun_29 vallahi bende öyle yaptım benim evlilik zamanım pandemiye denk geldi 3 ay resmen rendeme kadar trendyoldan aldım sonra avmler açıldı dedim mağazadan yapayım biraz da alışveriş şoklara girdim resmen fiyatlar 2 katıydı. Ben 2020 senesinde 15 bin tlye çeyiz düzgüm herşeyim de markaydı eksiğimde yoktu. Artık valla 3-4 siteye bakmadan alışveriş yapmıyorum zaman bunu gerektiriyor 🥲
bebisliozlem Beybun_29 e-bebek’te aynı marka beşiği hatta modeli bizdeki daha da güzel. trendyoldan 2 bin lira daha uygun bir farkla aldık geçen ay. e-bebeğin bu fırsatçılığı ne olacak bilmiyorum 🥲
Merve-betul Tugcev rica ederim ben Ankara Mamak’ta oturuyirum evime çok da yakın olmasada sağlık ocağına yakın hemde fiyatlar uygun kumaş kalitesi de güzel iki sene büyük oğluma giydirdim şimdi küçük oğlum giyiyo bende temiz bakarım kıyafetlere baya güzel kaliteli ben genelde çoğu eşyalaei ordan alıyorum
Anneelikk Hulo2105 ben e bebek ten alıyorum ama internet uzeri sipariş ediyorum internte e özel indirime giriyrolar sürekli. Aldığım tüm parçaları indirimli hâliyle aldim
Hulo2105 Anneelikk ya ben e bebeğin kargosu hakkında çok şikayet duydum ilgilenmiyorlarmış o yüzden çokta cesaret edemedim. Tabi ki indirime girince neden alınmasın
madameux Hulo2105 lcw kaliteli diyemeyiz bir zibinimde cit citlar daha yikarken ayrildi kumasi da cok kötü
Hulo2105 madameux ben bi e bebekten bir de lcw den aldım çıtçıtlı valla hepsine kötü diyorlar. Ömürlük değil ya napalım giyiceği 2-3 ay zaten
Serendipity16 Hulo2105 hee öyle şeyleri bende trendyoldan aldım tabi ki ebebekten sadece kıyafet alıyorum ben yoksa elektronik ürünleri bize göre şeyleri bence de pahalıya denk geliyor
Beybun_29 Hulo2105 mağazalar dükkan eleman elektirik hepsinin ücretini düşünerek fiyat koyuyor ürünlere ama internette bu olmadı için fiyat daha uygun oluyor mağazalarda çalıştım ona rağmen netten sipariş verirdik bebeğimin ürünlerinin de bı çoğunu netten aldım güzel geldi
Esra_Omer_21 Hulo2105 minicity bi kaç kere aldım hem salma hem de renkde solma dikişlerde sökülme oldu ben çok mennun kalamadım
Anneelikk Hulo2105 bende bazen sorun yaşıyorum hepsijet kargo mesela bebek deterjanı aldım yirmi beş gün sonra getirdi çok saçma.. bazen de çok erken getiriyor