Hulo2105 xhbgns ay bende ilk zaman bi heves gittim aldım gördüğümü ama son gidişimde şok oldum internetin gözünü seviyim ya. Reflü yatağı bakayım dedim 800 tlydi nette 200-300 yorumları da baya iyi😂
Hulo2105 tugcesakzci yok zaten daha almadım kişisel bakım malzemelerini ama alsam da yorumlara satıcıya çok dikkat ederim tarihlerine gelince de bakarım. Zaten arada absürt bir fiyat farkı varsa tabi ki alınmaz
Hulo2105 Lalemmm12 mesela müslin battaniye almışsınız ya nette de 3 lüsü 250 ye satılıyor bir örnek😂 yani tabi ki indirim zamanı alın bişey demiyorum normal zaman da bana pahalı geldi
Hulo2105 Humeyranin trendyoldan ben sadece hastane çıkışı yaptırdım cidden güzeldi zaten puanı kötü yerden almam. Başka kıyafet almadım genelde böyle anne bebek çantası oyun halısı dönence vs aldım
Humeyranin Hulo2105 ben trendyoldan çok mağdur oldum oraya karsı önyargılıyım. Neyse ki iade sağlıyorlar olan zamana oluyor bu güvencesi var
Hulo2105 Mine-tayfun geçen gün trendyolda wee nin emzik kutusu 50 tl ye indi e bebekte 100 küsürdü 😂 yani bu kadar da olmaz
Tuba-M55 Hulo2105 ben de biber ona baktım e bebekte 400-500 bandında trendyolda ertesi gün indirim filan geldi 270 liraya aldım🌼
Hulo2105 Humeyranin yaa ben yıllardır alışveriş yaparım 1-2 kere kötü ürüm gelmiştir. Bebeğe yatağı dolabı mutfağıma dolabı bile ordan aldım. İyi satıcı ve yorumları yüksek yerden almak lazım bence.
gl12cn34 Hulo2105 bende ağustosta doğum yaptım lc wakikinin iç zıbınıyla takım olan tulumları çok işine yarar gündüzleri sadece iç zıbınla gezdiriyordum kızımı akşamları tulumunu giydiriyordum . Ve bir tavsiye daha yenidoğan ürünleri sadece hastanede giyiniliyor taburcu olup eve geldik 2. Gün olmadı üstüne tulumlar 1-3 ay daha çok işini görücek kesinlikle
Hulo2105 gl12cn34 valla zaten hep 1-3 aldım inanır mısın yeni doğanlar bana kalın kalın geldi e zaten kaç kere giyecek 0-3 1-3 zaten çok büyük değiller
Okyanusolmak Bugün LCW mağazasına girdim çok muhabbeti olunca. Erkek bebek urunlerinde acayip indirim vardı. Alt üst iki iplik takım 230, Mevsimlik alt üst 200 aldım mesela. Bı bakın derim