birmeleginannesi_ lena1234 abartmıyorum sadece oluşabilir mi diye korktum o kadar. Çünkü en çok bu tür seylerden bulaşıyor yani internette öyle yazıyor haliyld bende bebeğim için araştırmak istedim sormak istedim. Abartma değil sonuçta hapsurdum cocugums bişey olur mu demiyorum
birmeleginannesi_ Mzzz guvendiginiz kasaplar varsa olmuyo sırt etinden elde yapılan sucuklardan bahsediyorum ben sırt etinden olan sucuktan almıştım onu bile abartmadan zaten ayda bir ealan yerdim iki üç aydır onu da yemiyordum yinede
Booksandcats Hiç canını sıkma bir şey olmaz ben hamileliğimin başından beri 4 tane kedinin çişini kakasını temizliyorum o kadar kolay bulaşan bişey olsaydı ordan bulaşırdı 🫣 sağlıkla al bebeğini kucağına 🤰🏻❤️
birmeleginannesi_ Booksandcats çok sağol canım Allah razı olsun inşallah bişey olmaz Allah’a emanetler 🥹
birmeleginannesi_ Zeyasln peki bu şekilde paketli olan sucuktan mi 🙉 ben normalde çok yerdim gebelikte bıraktım bu ilkti bide tost makinasında pişirmiş korktum 🥹
Minikbiranne35 birmeleginannesi_ hergün yiyorum tost benim aklıma senin düşündüğün gibi şeyler gelmşyor mesela
birmeleginannesi_ Minikbiranne35 benimde bu testten bile haberim yoktu doktorum anlatınca ilk haftalarda isteyince tedirginliğim başladı yoksa gebelikten önce tokso yaşamadım duymadım bilmiyordum ama gebelikte öğrenince e araştırınca da korktum haliyle
birmeleginannesi_ Yamanmomy sağ salim doğdu mu bebişin peki 🙉 ya ben bu tokso olayından korkuyorum belki ondan hayatım boyunca hiç kapmamjsim bağışıklığım bile yok ama işte olmaz olmaz olacağı olur diye korkuyorum 🥹
Ugurhilal birmeleginannesi_ birşey olmaz kokmayın neler neler yiyoruz bilmeden gebelikten değil ama normal de de bu tarz işlem görmüş gıdalardan uzak durmak en güzeli sağlık için 🥰
birmeleginannesi_ Ugurhilal ben normalde kasap sucugu yerim bundan almam zaten arkadaşımda bu varmış ben kasap sandım sonradan farkettim yoksa uemedim ilk kez yemiş bulundum 5-6 dilm işte 🥹🙉
birmeleginannesi_ Mzzz bizde memleketimizde yaptırıyoruz yıllardır gittiğimiz kasaptan yoksa bulundugum yerde bende güvenmem🤭