metemom_ birmeleginannesi_ ben kedim olduğu için düzenli yaptırıyorum inşallah sende de bir şey çıkmaz içini ferah tut canım
birmeleginannesi_ Evhamlikurabiyeanne çiğ köfte ilk zamanlar hef hafta yerdim etsiz şuan da da ara ara yerim sıkıntı yapmam öyle yeşilliği falan yıkarım ama sirkeli su yapmam mesela salam sosis sucuk yemem kasaptan alınan dana sucugundsn yemiştim ama piliç hiç uemedim ilk kez dün yemiş bulundum oda dilimleri gördün 6 dilim anca ama insan korkuyo yine bir kez de olsa 🥹
birmeleginannesi_ AzcikMantikliOlun o postun başına redim yükleyemedim ve sabahın körü açtığım için çok kişiden dönüş alamadım silemedigim içinde kaldı bunu yükledim. Ama bahsettiğimiz gibi siz gibi bir kac arkadaş kadın düşmanı gibi yorumlarınız sağolsun anlamak yerine elestirmeyi seciyo.. ben böyleyim siz öyle.. başınıza gelmediyse yada destek olmicaksaniz lütfen köstek de olmayın insanın moralini nozmaya gerek yok sonuçta. Korkmusum ki yapmışım siz korkmayın inşallah hayatınız boyuncs hiç birşeyden.
AzcikMantikliOlun birmeleginannesi_ kadın düşmanı gibi yorum yapmıyorum. Sabah erken saatte açtım dönüş alamadım diyorsunuz. Dönüş yapanlara saygısızlık oluyor bu. Kaç kişinin onay vermesi gerekiyor size? Bana göre sizin yaptığınız da forumda post kirliliği. Forum kurallarında aynı konuların açılması yasak gibi bir şey yazıyordu.
metemom_ AzcikMantikliOlun alerjim olmasına rağmen bakıyorum daha önce enfeksiyon kaptım o yüzden düzenli test oluyorum kız yoksa kedimin evden çıktığı yok benden temiz 😂
birmeleginannesi_ biranne__ ay ne bileyim internette o kadar kötü şeyler yaziyo ki 🙉 tost makinasında pisti 4-5 dk ama insan yine tedirgin oluyo tokso durumundan 🙉
birmeleginannesi_ AzcikMantikliOlun iki kişi yanitlamisti ama kafama taktigim için daha fazla kişiye ulaşmak istedim ? Öyle bı durum olsa zaten moderatör arkadaşlar siler kaldirie bişey yapar demi? Yaşayan kisilere daha çok ulaşmak istedim şuan daha çok kişiye ulaştım biraz daha rahatım peki sizi neden bu kadar rahatsız etti binlerce post açılıyor kaynanadan gorumceden eltiden onlardan rahatsız olunmuyo bundsn mi oldunuz ? Başlıkta yaziyo girip bakınca konuda yaziyo ilginizi cekmiyorsa çıkabilirsiniz ben öyle yapıyorum tavsiye ederim kimseyi kırmadan iyi oluyo.
mekselinaa birmeleginannesi_ Herşeyden dereceli olacak şekilde yedim kısmadım hiç canım ne istediyse hep yedim
birmeleginannesi_ mekselinaa bende salam sosis sakatat tarzı hariç yedim abur cubur falan da ama ne bileyim tokso da direk bunlara örnek gösterilince insan tedirgin oluyo internete bakıp 🥹🤭
Mzzz metemom_ pardon canım orayı görmemişim bende hamile olduğumu bilmeden salamlari çiğ çiğ goturuyordum valla
metemom_ Mzzz işte hamile olduğumu düşünmediğim için birden çok canım çekmişti yemiştim valla iyiki bir şey olmamış
lena1234 İlla her çiğ ette toksoplazma olacak diye bi şey yok , yemek hazırlarken eti keserken de kapabilirsin, yediğinden de domatesten de abartmayın
birmeleginannesi_ lena1234 abartmıyorum sadece oluşabilir mi diye korktum o kadar. Çünkü en çok bu tür seylerden bulaşıyor yani internette öyle yazıyor haliyld bende bebeğim için araştırmak istedim sormak istedim. Abartma değil sonuçta hapsurdum cocugums bişey olur mu demiyorum
Zeze1sena- birmeleginannesi_ dediğiniz rahatsızlık nedir acaba tam açıklayabilirmisiniz ben bir sürü çiğ şeyyiyiorum yani bide bu aralar şırı halsizlik rahatsızlık yaşıyorum acaba bende varmıdır ki
birmeleginannesi_ Zeze1sena- toksoplazma canım çiğ et kedi dışkısı çiğ yumurta sakatat gibi urunlerden daha çok bulaşan ama yesillikten sebze meyveden de bulaşan bı enfeksiyon gibi bisey.. toksoplazma testi yapılıyor gebeliğin ilk haftasında öğrendiğinde ben yaptirmistim bağışıklığım bile yoktu sonra araştırdım kötü sonuçlar gördüm o yüzden tedbir amaçlı her ay kan tahlili veriyorum.. Allah korusun bebeğe bulasirsa körlük organlarda rahatsızlık gelişim geriliği gibi sebepler yaziyo.. o yüzden tedirgin olmuştum.. sen ne yiyiyosun çiğ peki kaçıncı haftan kan tahlili istedi mi doktorun her ay yada yaptırıyor musun