huysuz__ miamia1 burda kız gibi çıkmış çıkıntısı 😅bu senenin bebekleri gerçekten zorluyo bu nub olayını ama erkek olcak bence senin çocuk
miamia1 huysuz__ yaa kuzucum çok teşekkür ederimm valla benim bebekte zorluyo şansını doktor da cebelleşti biraz ama en son pes ettiii🥹🥰🥰🥰🥰😍
huysuz__ Tugbacim34 😅erken hafta anlamıyorum genelde, nubu belliymiş demek ki. sağlıkla gelsin oğluşun🥰
iremsevinc miamia1 valla canım 14+5 gittim ultrasonda 15+5 çikti bütün teoriler duruş erkekti doktor%90 kız dedi 😁😁
Miskinim iremsevinc banada herkes erkek ona benziyor nubu şekli vs dediler doktor %80 kız dedi 😂 bide bak dikkat et burda cinsiyet sorunca herkes erkek diyor kız diyen pek yok 😂
miamia1 iremsevinc ya tabiki olabilir zaten onlar da kesin net şu demiyor ama kızlar bizden daha tecrübeli fikirleri yanlışta olsa doğruda olsa benim için önemli 😌😌
Miskinim miamia1 ne nazlı çıktı bunlar ben ilkini 13 haftada öğrendim bu sıpa beni baştan beri uğraştırıyor
iremsevinc Miskinim evet ya ben hep kız istiyordum ister istemez insan etkileniyor 😁 inşallah doktor yanılmaz ya%90 dedi ve 20 dk ugrasto dedi sen inatsan ben sabırlıyım illa acacan dedi 😁
Miskinim iremsevinc ayy iyi uğraşmış kız benim ki bağdaş kurmuş açıyım anama iki gösteriyim sonra kapatırım demiyor 😂 bir dahaki aya kaldı nasıl beklerim bilmem 😂
iremsevinc Miskinim doktorundan çok memenunum ama inşallah değişmez yanılmamıştır ya çok ugrastı cnku
tamamdanolmuss Miskinim benim de öyle 😂 bağdaş kuruyo ya da tamamen kapatıyo kendini %80 kız dedi ama detaylıda belli olur dedi
miamia1 Simge22 ya bacaklarını kapatmadı ama doktor göremedi dediğin gibi kız geç gösterir derler benimde içime kız hissiyatı doğdu son ultrasondan sonra 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
Simasu14 momofmychildren Kızım 12. Haftada kendini net bir şekilde göstermişti. Arkadaşımın ki erkekti 20. Haftalara kadar göstermedi
miamia1 Simasu14 ya bu tarz olanı da çok duydumm halbuki erkek hemen gösterir belli olur derler başlarda bende erkek hissediyordum şimdu böyle sende diyince acaba erkek mi de demiyor değilimm😂 🥹
Simge22 miamia1 kesindir kesin erkek bebislerinki her halükarda belli oluyir zaten güzelim hadi hayırlı olsun