Aysegul58 Rabiul bende bundan aldim. N11 hesabinz varsa ordan alabilirsiniz. 300 lira orda bide indirim kodu falan olunca bayagi uyguna geliyor.
buseyusuf27 Rabiul bundan kullnmadım hıc bn temız ıcerıklı olanlarını aldm hep muhendisinoğlundan bakıp instgramda bakabılirsiniz cok alkol içeren seyler var ufacık bebeklerımız3 bosuna alerjı yapmıyolar
Rabiul buseyusuf27 siz ne aldınız acaba ? Ben pamuk aldım ama elimin altında kalması için ıslak mendil alacağım
eceyc314 Rabiul sleppy bionaturelin ıslak mendilini aldım denemek için. Bende İlk üç ay pamuk kullanacağım, sonrasında ıslak mendile geçerim
SmyEsciv Rabiul kuzenimin bebeği ıslak mendillerden hep pişik oldu kullanmaktan sonunda vazgeçti artık 😂 en iyisi pamuk çanta içinde prima alıp koyarım
metemom_ Rabiul bende pamukla pamuk taşımak için olan şeyden aldım nolur nolmaz diye de slepynin ıslak mendilini aldım canım cildim çok tahriş olduğu için elimi ve yüzümü silip bekledim üni babyninki kızarmıştı yüzümü ama slepy bir şey yapmadı
metemom_ Rabiul saklama kabı gibi bir şey adını bilmiyorum canım internette bulursam atayım slepy bio natural yenidoğan canım
metemom_ Rabiul bundan aldım yengem de almıştı içine biraz kaynamış su ve zeytinyağıyla kullandı bebeği hiç pişik olmadı canım sende pamuk aldıysan benim gibi bence böyle bir kap da al 😊
busesssssss denizalismom pamuğu her defasında ılık hazır suyla ıslatıp mı kullandınız? zor olmuyor mu geceleri falan özellikle? direkıslak mendil kullansak ?
denizalismom busesssssss yo sıcak suyu bi kaba koyuyordum yanıma getirtip öyle kullanıyorum zor olmadı . Bebeğim daha 52 günlük o yüzden cildi hassas ve alerjik bi bebek o yüzden çok dikkat ediyorum 🥰
Miskinim busesssssss zor olmuyor çünkü bir fıs fıs yaptım ben içine hakiki zeytinyağı koyuyordum o şekilde ıslatıyordum bide doktorum gece kaka yapmadığı süre gece altını çok değiştirmemem gerektiğini söylemişti gerçekten öyle yaptım mesela tuvalet eğitiminde de bunun etkisini gördük
Miskinim metemom_ ama bunu anlık yapmak lazım. Su pamukla uzun süre temas ettiğinde mantar üretip bebeğe mantar geçebiliyor o yüzden uzun süre ıslak kalmasın ya ogünlük ıslatın yada anlık öteki türlü dediğim gibi mantar oluşuyor
Rabiul SmyEsciv geçen gün bulmuştum ss almamışım diğeri de çok pahalı ya 😆 pastil gibi düşün ıslatınca havlu ıslak mendil gibi oluyor