Deletedmom_89 Kızlar benim lansinoh pompam var ama hortumu birde gögse tutunacak yerini kaybettim sadece makinası var ne yapacağım nereden bulacağım en son oğlum da kullandım 5 yaşında şimdi 5 aylık gebeyim doğurana kadar bulmam lazım
Morlavanta1 Philips tekli olan elektrikli pompayı kullanıyorum 17 gündür ve sadece sağım yapıyorum oğlum küvezde olduğu için. Çok memnunum, çekim gücü gerçekten çok iyi. Yara da olmadı hiç.
Caglab Suzann- 4sene önce lansinoh almıştım çok kullanmadım evet ama sapasağlam duruyor.yine onu kullanacağım.
metemom_ 0668 baya güzel geldi canım bende öneri üzerine almıştım kadın aradan iki yıl geçmesine rağmen hiç gücü düşmedi diyor kiwinin makinasini alacaktım herkes gücü düşüyor dedi mesela
Tugces27 Bende philips avent var henüz doğum yapmadım kullanmadım ama şimdi sosyal medya da ilkim büyük Bostancı diye bir kadın var eller serbest bi pompa kullanıyor keşke ondan alsaydım diye düşündüm daha pratik görünüyor ve inanılmaz süt sağıyor bakın isterseniz
Mii Suzann- e bebeğin kendi markası olandan almıştım babymom du sanırım ismi 2 yıl önce sezeryanla doğum yapmıştım ve sütüm yoktu geçerken onun sayesinde sütüm geldi vakum yaptığı için vakum gücü çok iyi kesinlikle araştırıp alın ben memnun kaldım elektrikliydu benimki ekstra hızlı sağım oluyordu
Cgdmerl Suzann- şimdi eller serbest kullanılabilir olanları çıkmış onlardan alın bence ben almış olmama rağmen doğurduktan sonra bir de ondan alayım diyorum. Markasına bakıp yazacağım
Cgdmerl Suzann- hb de bebebao diye bir marka yurtdisindan geliyor galiba Türkiye de henüz yok Giyilebilir. Bence bir araştırın
metemom_ Aysegul166 çevre önerisiyle aldım canım çok memnundu iki yıldır kullanıyormuş yanımda sağım yapınca şok oldum bu kadar kısa sürede nasıl çok sağdı diye modu var öyle ayarladım dedi 😂