Irmaktan Ogretmen_17 valla bizimki normal kilosu ama büyük ihtimal bizde sezeryan olacağız sıkıntılı bir süreçteyim çünkü allah hepimize yardım etsin 🙏🏻☺️
Irmaktan ZehraS Anladım canım ama işte bu yüzden doktor seçimi çok önemli 🥺 rabbim gönlüne göre verir insallah
Irmaktan Ogretmen_17 bebegin eşi asagida olduğu icin çok kanamam oldu benim hastane de yattığım zamanlar oldu zar zor bu haftalara gelebildik 32 haftalikken 2250 ydi kilosu ama daha gitmedim sabah gideceğim insallah belli olacak ☺️
Ogretmen_17 Irmaktan sağ salim kavuşursun inşallah yavruna canım 🙏🏻😊yarın sabah ben de gideceğim güzel haberler alırız inşallah.
Dmn-rumeysa81 Irmaktan aynıymış o haftaki kilosu benimkiyle şuan kaç olmuş peki benim randevuma daha var
Serpilleventdefne melekimm 17 ocak diye tarih verdi doktor ama onun öncesinde acil bir durum olursa hemen alırım dedi 😊
Dmn-rumeysa81 Ogretmen_17 ne kadar kilosu peki kaçıncı haftada sezaryen olacağınızın kararını verdi doktorunuz
Ogretmen_17 Dmn-rumeysa81 şu an kontrolden geliyorum 3650 kg 48 cm çıktı. 23 ocakta tam 39 haftalıkken sezeryanımız var inşallah 😊
Dmn-rumeysa81 Ogretmen_17 benim de 3 hafta önde gidiyor kafası kilosu da 1 hafta önde gidiyor ama normal Doğum istiyorım henüz bir şey demedi doktor doğumla ilgili bu kadar sorun muymuş ya kafası ya