Gamze2706 Booksandcats Ben bossan da erkek bi radyoloji uzmanına yaptırmıştım. Livdeki doktorum detaylıyı yapan doktor için çok başarılı bir doktor felan demişti. 4 ay önce felan 700tlydi sanırım.
Booksandcats karagozzeynep21com çok teşekkür ederim yorumunuz için devlette randevu bulmak imkansıza yakın zaten artık 🫠 siz yaptırdınız mı peki hangisine gittiniz?
Badgirl_ Ben şehir hastanesinde yaptırdım makineleri ayrıntılı makinesi değilmiş ama pernitolog iyice detaylı bakmıştı belki şimdiye makineleri yenilenmiştir sıra bulmak mesele ama
Booksandcats Badgirl_ randevuyu nasıl almıştınız peki ben e nabızdan bakıyorum sürekli ama görünmüyor hiç
Badgirl_ Booksandcats doktorunuz peritanoloji bölümü için onay vermesi lazım size yoksa alamıyorsunuz randevu ve randevu talep edin ben o şekilde ancak 1 ay sürdü alabilmem
Booksandcats Badgirl_ cengiz gökçekte bir doktora gittim yeşil alan açtık artık randevu alabilirsiniz dedi ama ne zaman baksam uygun randevu bulunamadı diyor inşallah bulabilirim detaylı için 10 günüm kaldı 😔
D27777 Booksandcats canım benide doğum hastanesinde doktor yönlendirdi şehir Hastanesi’ne ama hiç bir şekilde randevu alamadım bebeğimin sıvısı azaldığı için doktorum görüşmüş bilgi islemdeki sekreterle fakat o halde bile almadılar durumunda varsa özele git yapacak bişey yok 😐 ben yaptıramadim malesef