Booksandcats Kızlar şehir hastanesinde detaylı ultrasona giden var mı? Ya da özellerde fiyatlar ne durumda biliyor musunuz?
karagozzeynep21com Booksandcats Ali Özgür Ersoy 3000tl Tuncay yüce 3000tl Tuncay yüce Livde ayrıntılı+muayene 3500 Bu Şubat fiyatları canım. Şehir Hastanesinde önce kadın doğuma gidiyorsun o perinatologa yönlendiyor. Direkt kendin gidemezsin. Birkaç da radyolog yapıyormuş ama önerilmiyor perinatolog daha iyi
Gamze2706 Booksandcats Ben bossan da erkek bi radyoloji uzmanına yaptırmıştım. Livdeki doktorum detaylıyı yapan doktor için çok başarılı bir doktor felan demişti. 4 ay önce felan 700tlydi sanırım.
Booksandcats karagozzeynep21com çok teşekkür ederim yorumunuz için devlette randevu bulmak imkansıza yakın zaten artık 🫠 siz yaptırdınız mı peki hangisine gittiniz?
Badgirl_ Ben şehir hastanesinde yaptırdım makineleri ayrıntılı makinesi değilmiş ama pernitolog iyice detaylı bakmıştı belki şimdiye makineleri yenilenmiştir sıra bulmak mesele ama
Booksandcats Badgirl_ randevuyu nasıl almıştınız peki ben e nabızdan bakıyorum sürekli ama görünmüyor hiç
Badgirl_ Booksandcats doktorunuz peritanoloji bölümü için onay vermesi lazım size yoksa alamıyorsunuz randevu ve randevu talep edin ben o şekilde ancak 1 ay sürdü alabilmem
Booksandcats Badgirl_ cengiz gökçekte bir doktora gittim yeşil alan açtık artık randevu alabilirsiniz dedi ama ne zaman baksam uygun randevu bulunamadı diyor inşallah bulabilirim detaylı için 10 günüm kaldı 😔
D27777 Booksandcats canım benide doğum hastanesinde doktor yönlendirdi şehir Hastanesi’ne ama hiç bir şekilde randevu alamadım bebeğimin sıvısı azaldığı için doktorum görüşmüş bilgi islemdeki sekreterle fakat o halde bile almadılar durumunda varsa özele git yapacak bişey yok 😐 ben yaptıramadim malesef