Pinaargunes Fatma1606 ay o kartlar bizde yok her yere özel var sanirim sağlam kart dddiğiniz kuveyturk mu anlamadm nasil yapiyoruz öyle 😑
Fatma1606 Pinaargunes evet eşimin kuveyttürk kartı var onunla muayene nst ve tahlillerde %15 indirim sağlanıyor. Muayene ücreti normalde 900 tl ama biz 765 tl ödüyoruz nst de dediğim gibi 200 tl normalde ama 170 tl ödüyoruz
Pinaargunes Nuraykutlu o karti nasıl kullaniyoruz intten kampanyalara baktim sadece hastanelerde taksit imkani diyo hala kullanabiliyomuyuz indirimli acaba
Civciv53 Eylul272020 Pinaargunes Kuveyt türk bankasından sağlam kart çıkarmak istiyorum diye mütacaat ediyorsunuz. Bu bir kredi kartı medipollerde yüzde 15 indirim sağlıyorlar muayene test vb şeylerde. Misal muayene 1600 ken 1300 küsür ödüyorum. Ve sağlam karta sağlık harcamaları 5 taksit yapılabiliyor. Bankoda öderken sağlam kartla ödeyeceğim derseniz indirimi hesaplıyorlar
Nuraykutlu Pinaargunes geç gördüm sorunuzu cevap verilmiş bizde tam olarak öyle faydalandık. Eşim karta başvurdu.her şubede degişiyor indirim doğum yaptığım hastanede muayeneye %30 doğuma %20 indirim yaptı. Sezeryan doğum yaptım 21 binden 16.800 tl ye indi.
Eylul272020 Fatma1606 saglam kart da neymiş😂 bunları hiç bilmiyorum her ay gidiyorum ama karta bi indirim olmuyor
Asyabuse Nst için paket uygulaması var mı diye bir sorun bir zamanlar 5li paket satıyorlardı daha uyguna geliyordu ben bunu doğumdan sonra öğrenip kahrolmuştum çünkü ikiz diye tek seferde 2 ödeme yapıyordum 200tl den 400 tl veriyordum
Ugurhilal Ahsennesli iyiymiş fiyatı bi kan almaya bile dünya para alıyorlar özellerde En son hastaneye kızımı doğum yapınca gittim bi serum için 1500 almışlardı üç yıl önce şimdi sadece muayene oluyorum detaylıyı pendikte yaptırdım Pendik çamlıcaya göre yarı yarıya uygun sanırım
Pinaargunes gizbirhil genelde 32-34 de duydum da ondan sonra giriyosun diye biliyorum bende tam bilmiyorum 🙏
Fatma1606 Haticekrks hayır biz pazartesi günü doğumumuz yaklaştığı için bilgi aldık doğumda olmuyormuş hatta detaylı ultrason yaptırmıştık medipol hastanesinde onda da olmadı sanırım fiyatı yüksek olan operasyonlarda falan geçerli değil sadece muayene tahlil ve nst de indirim oluyor
Kbta Fatma1606 merhaba bizde ni ay önce ödemiştik sağlam kartla ama öyle bişey yoktu bu yeni mi oldu acaba