Ebruucar Pinaargunes kartsız fitatı 160-170 arası dediler banada ama indirimli 130 küsüre girdin nst ye Pendik medipolde.
Haticekrks Eylul272020 Pendik belediyesinin vermiş olduğu bir hizmet o kart sayesinde bir çok noktada hastaneler, sosyal tesisler vs indirimler uygulanıyor
Nuraykutlu Pinaargunes sefaköy medipol 200 küsürdü kuveyt türk sağlam karta %30 indirimle 100 küsür tl ye düşüyordu küsüratları unuttum
Pinaargunes Nuraykutlu o karti nasıl kullaniyoruz intten kampanyalara baktim sadece hastanelerde taksit imkani diyo hala kullanabiliyomuyuz indirimli acaba
Fatma1606 Pinaargunes esenler medipole gidiyorum nst ücreti 200 tl sağlam kartla 170 tlye düşüyor. Ayrıca sağlam karta muayene ve tahlil ücretlerinde de %15 indirim yapıyorlar
Pinaargunes Fatma1606 ay o kartlar bizde yok her yere özel var sanirim sağlam kart dddiğiniz kuveyturk mu anlamadm nasil yapiyoruz öyle 😑
Eylul272020 Fatma1606 saglam kart da neymiş😂 bunları hiç bilmiyorum her ay gidiyorum ama karta bi indirim olmuyor
eminece93 Pinaargunes nts parali miiii ben sok😁 camlica medipole gidiyorum bende henüz girmedim cok sasirdim