Karadeniz123 canım ben ikili test zamanımda doktorum seçenek sunmuştu bu testler kesin sonuçlar vermez ihtimaller hesaplanır eğer risk varsa da yurt dışına başka test sonuçları götürülür ve sonuç da uzun süre de gelir insanı yıpratır bu süreçlerden sonra bebeğini aldırıp aldırmayacağını sorarız biz direk o aşamada ben aldırmam dersen hiç gerek yok ne kendini yıprat ne de strese gir demişti yani yaptırmana gerek yok aldırmayacaksan şeklinde konustu bende ikiliyi yaptırmadım sonra başkanın doktor seçenek bile sunmadan direk üçlüyü yaptırdı aradaki fark da fazladan bir hastalığa daha bakılıyor söyle bir seçenek var baktıkları hastalıklar gebelik sırasında tedavisi olabilecek seyler değil yanı elin kolun bağlı bekliyorsun deşsek ki AA suyu çıktını önlemi alayım bu ilacı atayım öyle birsey yok dersen ki ben ögreniyim risk varsa ona göre çocuğun ileriki dağlım sorunlarınıcözmek icin şimdiden hazırlık yapayımarastırayım hazır olayım dersen amenna karar senin yani bazıları da meraktan bekletemem diye direk yaptırıyor bu güç üclü tarama testim cimri sonuçlarını gösteriyorum risksiz dedi ardından ekliyor kesin sonuçlar değil ihtimaller heseplanıyoru ekliyor doktorlar