Deletedmom2232 Kızlar 7+4 haftalık hamileyim karnım 13 haftalık gibi büyüdü ve sert kilomu alıyoruum gazmı anlamadım ya içinizde yaşayan varmı
SsAnk_04 Gaz Deletedmom2232 gaz olabilir, ödem olabilir’ kabızlık varsa ondan da olur bende de oluyor 🙃
Yalinn8 Deletedmom2232 iştah durumunuzu bilmiyorum ama yüksek ihtimalle gaz, baslarda oluyor o şiskinlik
Cemredndr Deletedmom2232 aynı sorun bende de var 6+4 haftalık hamileyim sürekli olarak karnım şiş ve sanki daha büyükmüş görünüyor karnım
Yalinn8 Deletedmom2232 herkeste degisir tabi, bikac haftaya o sislik yerini hakiki kiloya birakir, buyudukce yine gaz, siskinlik..vs oluyor bu aradaa
BrcnBlgn Deletedmom2232 Gaz yapan yiyecekler cok fazla tuketmemeye calis malesef o sorun pekte gecmiyor bende hala devam ediyor rahatsz edici bi sislik var ilk baslarda rahatsz etmio gobis sadce sis duruo ilerde bebis buyuyunce sislik rahatsz edio ya
Deletedmom2232 Seda5892 ay görmedim aradımda oysaki🤣 ya çokta yiyemiyorum ne yesem midem bulanıyor bu karın niye büyüyor anlamadım öne doğru uzun seninde öylemi😀
Deletedmom2232 BrcnBlgn ay şimdi bile yiyemiyorum doğru düzgün şişlik midemi iyice bulandırıyor sanki asitli gazlı hiç birşey içmiyorum yememeye çalışıyorum
Seda5892 Deletedmom2232 ben daha 4+3 ün öne doğru çıktı evet yemem normal şuan sadece çok gece acıkmalarım var eşim iki dakika önce acıktım dedim diye evde artık dinazor besliyoruz dedi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yalinn8 Deletedmom2232 zamanla istah da aciliyor vitaminler de sagolsun şişiriyor, yedigin ictigin midene dokunabiliyor ne kadar dikkat etsen de ama kendini gözlemlersen enazindan nelerin şişkinlik yaptigini cozersin, ben not aliyorum mesela😉
Englishteacher Deletedmom2232 kesin gaz . Benim de öyleydi yaz ayındaydık elbise fln giyiyordum ama oturunca belli oluyordu göbeğim kayınvalidem maşallah hemen çıktı göbiş dedi yok anne şişkinlik o fln dedim ama 😂🙈🙈 şimdi 30. Haftamdayım herkes senin hiçbiyerin şişmedi ki diyor tabi göbek önden gidiyor ama ilk haftalarda çıkan şey bebek değil şişkinlik☺️
Deletedmom2232 Seda5892 🤣🤣🤣🤣🤣 ay benimkide oha bu ne dedi beyaz giydim ondan dedim kaldırdım t-shirtü bak dedim diyoki aman ne değiştii 🤣🤣
Englishteacher Deletedmom2232 hala öyle hamilelik boyunca ne çektim gazdan şişkinlikten kabızlıktan reflüden🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Şuan mide midem gurul gurul ötüyor şişkinlikten 😂😂 ama olsun çok güzel zamanlar bebişinin büyüdüğüne şahit oldukça insan yaşadığı her ana şükrediyor☺️ Ne muciZe bişeydir ☺️ Tadını çıkar canm
Englishteacher Deletedmom2232 bide bazı kadınların iç karnı geniş olur pek büyümez göbeği bazılarının da hiç iç karnı olmaz daha çabuk büyür göbek. Bi arkadaşım benden 8hafta kadar geride ve nerdeyse doğuma gidecek büyüklükte göbeği var🙈 her hamilelik farklı
Deletedmom2232 Englishteacher ay bendede doğuştan kronik gastirit var acı su gelmeye başladı gebelikte :( İnşallah canım sağlıklı olsun bi kucağıma alayım koklayalımda ♥️