Mompapatya Kızlar 26.haftamız bitiyor ve fena çatladım karnımın alt kısmı ve bikini bölgemin üstü 🥲 sizde durumlar nasıl? Gördükçe moralim bozuluyor ve daha da çatlar mıyım sizce? böyle erkenden çatlayıp aynı kalan varmı yoksa artıyor mu ?
Brgulll Mompapatya çok fenayım bende heryerim kırmızı mor çizgilerle dolu gün geçtikçe artıyor durmuyor 34 haftalığım 🥹
Hamilebirisi_06 Mompapatya bepanthol kullanın baya karnı rahatlatıyor kaşıntıdan vs ve çatlakları baya yavaşlatıyor bende tesadüfen denerken keşfettim
Mompapatya Brgulll Anneliğin damgası aslında güzel bişey ama işte insan aynaya baktıkça morali bozuluyor 🥲 bide birçok krem kullandım öğrendiğim günden beri insAllah sağlıkla gelsin bebişlerimiz tek tesellimiz 🤲
sevalciftci Mompapatya 32 haftalıgim kalçamda bacağımın üst kısmında ve diz arkasinda oluştu 😢 karnımda hiç yok olmaz umarım
EceNaz26 Mompapatya doktorum zeytinyağı önermişti en doğal çözüm diye ben kokusuna dayanamadığım için kullanamadım 😄
Nisos Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben sıkda değil her duş sonrası sadece şuan 31.haftadayız henüz hiç bir çatlak yok ilerleyen zamanda mı oluyor acaba
Mompapatya Nisos insAllah hiç olmaz bazılarının son haftada çatlıyormuş birazda genetik tabi olmayadabilir
Sadeceanne2 Mompapatya bebek yağı ve Hindistan cevizi yağı sürün sabah akşam doğumdan sonrada sarı kantaron yağı sürün iyi gelecektir bir kaşımayın kaşındıgı anda Hindistan cevizi yağı sürün. Kaşıdıkça çatlaklar derinleşir malesef
Mer3459 Mompapatya ilk çocuğumda catladı ikincide de bir zamanlar estetik bile olmayı düşünüyordum şimdi üçüncü gebeliğim krem bile sürmedim biraz da bu çatlatsın onunda hakkı 😅😅umrumda değil olmasa keşke ama catlıyorsa da çatlayalım yavrularımızdan hatıra ❤️😅🩵
biranne__ Mompapatya bende 24. Haftadayım küçük küçük bacaklarımda başlamış umarım artmaz oysaki badem yağı kullanıyorum bide yani