Nemesisnyks bana da şehrimde gerek yok T ama yeterli alan var dediler. Ankaraya geldik burda proflar ve aydan hoca da taşıyamamış işte belli darlık dedi. Hatta sonra ultrasonla da bakıp üstte de hafif perde var dedi. Ben hsg hamilelik öncesi çekilmiştim ama işte anlamıyor her doktor. Bence aklınızda şüphe kalmasın çektirin hsg belki bir sorun yoktur enfeksiyon demekki dersiniz. Onun için de Aydan hoca rahim duvarından parça alıp inceliyordu kronik enfeksiyon var mı diye. Histereskopiyi de serklajı da Aydan hoca yaptı. Hem rahim anomalim olduğu için hem kaybım olduğu için hem de histereskopi olduğum için rahim ağzı dokusu bozuk olma ihtimali var önlem alalım dedi. Bu hamileliğimin başından da bi 5 li tedavi diyor kendisi oksapar corasprin progestan bi de deltacortil diye bi ilaç verdi kaybı olanlarda önlem amaçlı hepsi. Uzun bir incelemede bulunuyor zaten öncesinde. Ben çağrı gülümsere de gittim. Aklıma yatan ve önlemler açısından Aydan hocaydı bi araştırırsınız yine. Bi de Gamze Sinem Yücel varmış o ultrasonla anlıyoruz rahim anomalisini diyor 4 boyutlu ultrasonla diyor onu internette araştırırken gördüm hiç bilgim yok gitmedim. Ama Aydan Hoca ameliyatımı yaparken bile inceledi filmimi tekrar tekrar demekki hsg gerekiyor diye de düşünüyorum. Çağrı Gülümser de Hsg ve histereskopiyi beraber yaparız iki kez maddi külfet olmaz hem de girmişken genişletip çıkarız demişti, onu da o yönüyle düşünebilirsiniz enfeksiyon için de iyi imiş yorumlarda gördüm