Nemesisnyks
Merhaba öncelikle başın sağolsun aynı şeyleri yaşamışız seninle 2 hafta önce etlik şehir hastanesınde bende suyumun tamamen boşalması sonucu bebeğimi kaybettim aynı riskleri aynı şeyleri bana da anlattılar
İlk gebeliğimdi herşey yolunda gidiyordu hep öyle söyleniyordu sizin gibi benim kanamam da olmamıştı hiçbir belirti yoktu tarama testleri olsun herşey yapıldı herseye bakıldı 20 haftalıktı detaylı ulturasona girmemiştik daha tam bugün detaylı ulturasonla randevumuz vardı 😔
Patoloji raporumuz çıkmış dediğiniz gibi sizinde ezbere yazmışlar doğdu duzgun bi açıklama yok soruyorum soruyorum kimse net birşey söylemiyor sadece enfeksiyondan değil dediler onun dışında herşey olabilir dediler
Annenin başka mevcut hastalıkları vs olabilir dendi yok
Gebelik kesesinde kanser var mı die bakılmış oda yok
Kanama olmuş olabilir ama buda yoktu bende
Rahim ve rahim ağzı ile ilgili yapısal şeyler dendi bu konuda da bişey yok
Enfeksiyon zaten yok gebeliğin başlarında az bi enfeksiyonun var su içsen geçer dedi bol su tükettim tekrar test verdim kültür testi de verdim temiz çıktı
Troid varmı die baktırdım gebeliğin başlarında yoktu
Şeker tansiyonum zaten yok
Çok zor bir süreç beni en iyi bu durumu yaşayan anlar 2 kere kürtaja alındım içerisi sussuz kaldığı için bebek geldi ama plesentayı çıkaramadılar kordon koptu sonra ertesi gün tekrar kontrol ettiler içerde parça var dediler tekrar kürtaja götürdüler
şuan daha taze çok acı çekiyorum hiç aklımdan çıkmıyor gözüme uyku girmiyor sürekli ağlıyorum kendimi toparlayamıyorum
Gebeliğimi kendi ailemin yanında geçiriyordum o kadar rahattım ki agır iş zaten yapmıyordum eşim yanımda değildi görevi gereği
Bu olay yaşanınca gelebildi yanıma şimdi geri gitmek zorundaydı çok zor eşim olmadan savaşmak daha da zor
Sadece bi sabah uyanıp tuvalete gittim çişimi yaptıktan sonra ıkındım biraz kendimi öyle zorlayacak şekilde de değildi kullandıgım vitamin ilacı beni biraz kabız yapmıştı yaparken zorlanırsam die zaten aklıma da geliyordu zorlamayım kendimi sıkmayım diyordum ıkınmakla kesesi patlamaz diyorlardı. Herşey normal giderken neden neden diye kendime soruyorum
Şimdi sütüm geliyor o ayrı bir zoruma gidiyor bi kere bile emziremedim kucağıma alamadım göremedim koklayamadım kızımı
Sütüm kesilsin die ilaç verdi doktorum hala geçmedi
Rabbim birdaha bu acıyı kimseye yaşatmasın çok zor tekrar denemek istiyorum ama çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarmıyım die