Dalenkamader 4ysegulec 😂😂 başlarda eşim dr bende öyle saniyormuşuz ama başından beri korunmasız yaşıyoruz dün gece de oldu.O baya yumuşatmış , korkmayın gerçekten baya iyi
revsan_kandupan45 Dalenkamader insan panik oluyor bebeğe zarar olur diye bide tekrar gebe kalınırsa 🤦
Hilaldabaan Dalenkamader gitmedim acile o yüzden o yüzden olmadım bebek dediğin gibi karnım öyle bir sertleşiyor ki kalıyorum resmen hareket edemiyorum o kadar sertleşiyor
Dalenkamader Kızlar abese suresi, Meryem suresi dinleyin.Özeikle de Abese suresinde 18-19-20-21-22. Ayetlerin okunması “Sümme sebila yesserah ” okunması çok çok iyi aklınızda bulunsun
Dalenkamader Hilaldabaan son ana kadar bekle kardeşim benim tetiklediler suyumu onlar bile patlatmış olabilir.Korkmani istemiyorum bu sabahki benim ilk çati muayenemdi baya zorladı beni sonra da suyum mu gelmiş yoksa idrar mi diye turnusol koydu orda suyum olduğu görüldü ama tutup rahim ağzıni geride diye ileri çekmiş onun etkisi de olabilir.Eger rutin kontrolüm olmasaydı ve doğum belirtileri olsaydı evde iyice süreci geçirip gelmeyi planlıyordum ..
Dalenkamader revsan_kandupan45 revsan_kandupan45 bebek baya baya geride ve kocaman mukus tıkacı var ona giden değen vs bişey yok.Gebe okulunda herşeye detaylıca söyledi ve gösterdiler.Tekrar hamile kalman imkansız çünkü o mukus tıkacı artık spermi vs herseyi dışarda tutuyor bebek olustugu dollendigi andan itibaren ve adet de görmüyoruz ya o da artık yumurta uretmedigi için mesela
Dalenkamader yssmom Rabbim bekleyen tüm kullarına acil devalar versin bütün anaları yavrularıyla sağlıkla kavuştursun
kindacute 4ysegulec imkansız değil başına gelen var ama bu kadar ilerlemiş bir gebelikte değil ve milyarda bir falan olan bir şey
Dalenkamader Serendipity16 Evet dün sabah acile giriş yaptım alttan muayene yapıldı çatı uygunluğu vs sanci çıkmadı çok ama geceden sanciliydim sonra doktor muayene ederken gollenme var suyu mu bakalım dedi test çubuğunda da suyu olduğu anlaşıldı.Azar azar geliyordu zaten hep asıl suyu doğumdan yaklaşık yarım saat bı saat önce şiddetle patladı