Dalenkamader 2cm açıklığım var , suyum geliyor ama azar azar gece de sancım vardı biraz.Acile geldim yatış verdiler.24 saat önemli yoksa müdahale edecekler.Dua edin lütfen…
Hilaldabaan Dalenkamader ağrın nasıldı adet ağrısı gibimi benimde dünden beri bebek kendini topluyor du adet ağrısı gibi ağrım vardı bugün sabahtan beri de bebek kasılıyor adet ağrım devam ediyor
ZeynepDuru17 Dalenkamader rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah bı avazda kurtarsın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim ☺️
Boncukk123 Dalenkamader sağlıkla kolaylıkla kucağına al canım su gibi geçsin doğumun stres yapmadan korkmadan 🤲🏻🌸
Morlavanta1 Rabbim sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin inşallah, dualarım sizinle. İnşallah her şey güzel olacak, güzel geçecek 🙏🏻
Dalenkamader Amiiin Allah razı olsun Rabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ♥️ Yavrunuzu size bağışlasın
Dalenkamader Hilaldabaan Normal ağrılarım gibiydi akşam 4 dkda birdi bı ara çok farklı bı sancı değildi ama topluyordu kendini de
Dalenkamader Boncukk123 Amiin a Allah razı olsun ama biraz uzun bir süreç olacağı söyleniyor henüz kendi sancım yok
meraldurmaz Hilaldabaan beklememi istediler açıklık olmadığı için normal doğum istiyorum yürüyüş hurma ilişki perine masajı vs önerildi
4ysegulec meraldurmaz Ay bana da doktorum aynılarını önerdi (39+4) fakat ilişkide içe boşalmak sakıncalı diye biiyordum hep hamileyken ya hamile kalınırsa falan diye doktorum tıp da imkansız öyle bir şey dedi yine de içime sinmiyor.🥲😬
Dalenkamader 4ysegulec 😂😂 başlarda eşim dr bende öyle saniyormuşuz ama başından beri korunmasız yaşıyoruz dün gece de oldu.O baya yumuşatmış , korkmayın gerçekten baya iyi
kindacute 4ysegulec imkansız değil başına gelen var ama bu kadar ilerlemiş bir gebelikte değil ve milyarda bir falan olan bir şey
4ysegulec meraldurmaz Evet bana da doktor, “bir nevi doğal suni sancı oluyor sperm” dedi. Güvenemiyorum ama iyice araştırıp ikna olmam lazım.😂😂😂
Hilaldabaan Dalenkamader yok evdeyim daha ama bebek çok kasılıyor bugün ya bebek aşırı derece de hemde açılmam oluyor mudur ki