Birisii35 Merhaba arkadaşalar 34+4 haftalık hamileyim ve bebeğim bit kaç gündür midemin tarafına doğru kendini topluyor bunun sebebi nedir sizce yaşayan var mı?
ZeynepDuru17 Birisii35 normal benimde kafası midemin orda taş gibi oluyo doktor normal dedi yeri daraldığı için oluyo dönüp duruyorlar sürekli
Tgbclk Birisii35 yok benim 22. Haftadan beri oluyor 36. Haftadayım hala oluyor nstde sancı da çıkmadı normal hani doğum sancısı çok farklı ☺️
2cocuk2kopek Birisii35 kuzum bu aslında kasılma oluyor aralığını takip et kaç dakikada bir bu şekilde ağrın varsa onu takip et
Deletedmom_789 perihankrkya ayyyyy bu neee böylemi oluyoooo kaç haftalık burda 28 haftalığım hiçböyle bişey yaşamadım
susaMom_ perihankrkya Ay evet benimkisi böyle 25. Haftalardan itibaren yapıyor bunu 31 haftalığız şimdi hala yapıyor canımı acıtıyor 🥹
Tgbclk perihankrkya aynı benimde böyle oluyor ☺️ normal bence kendilerini içerde şekilden şekile sokuyorlar
Birisii35 perihankrkya yok benim bu şekil de değil içten midemin tarafına doğru ağrı şeklin de sertleştiriyor☺️
perihankrkya Deletedmom_789 videonun devami da var Aslinda daha da deliriyodu 34-35 haftalarimda boyleydi hep oğlum ☺️ (kimseyi korkutmak amaciyla atmadim kizlar linclersiniz bide beni😂)
Deletedmom_789 perihankrkya Yok yok bende istiyorum öyle olsun 😂 yani oluyoda o kadar belli etmiyo hatta hiç belli etmiyo 😅
perihankrkya Deletedmom_789 olur olur seninde canm büyüdükçe yer daraliyor bebislerde annelerine tepki gösteriyor 🥹
perihankrkya susaMom_ dimi can acitmasi cok oluyor ama saglikli olsunlarda dayaniriz bakalim ikincide boyle yapacakmi 🥲🥰
susaMom_ perihankrkya Bunu yapmasının bir sebebi varmiymis hiç gorustunuz mu doktorunuzla ben hep sorucam diyip unutuyorum ya
Suey Canım hiç ihmal etme ben bu şekilde erken doğum yaptım asla ağrım yoktu bebek aynı böyle bir yere toplanıyordu sürekli normal diye düşündüm gitmedim o ara açılmam bile olmuş 33 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım
Birisii35 Suey benim de hem vajinam da baskı hem de böyle sertleşme var gidicem yarın inşAllah🥰 bebeğinizin durumu nasıl şuan