Boncukk123 EmirAsafMomm evet bütün ağırlığı asagıda hissediyorum bende 🥹 bebeğiniz baş geliş mi ve kanala girdi mi biliyor musunuz benim kanala girip girmediğinden haberim yok henüz pazartesi kontrolüm
Esinbora EmirAsafMomm amin inşallah üzülüyorum ama benim canımdan çıkacağı için ama bı yandan da seviniyorum yanıma gelecek diye
YldrmNUR @EmirAsafMomm son 26gün ama ne ağrı sen sancı ne de kasılma hiçbir şey yok ya :( nasıl doğacak bu çocuk
Boncukk123 EmirAsafMomm maşaAllah canım bende kanala girip girmediğini merak ediyorum bakalım pazartesi kontrol var kasılmalarım toplanmalar var bende de
aslannezire Son gün sayınızı neye göre belirliyorsunuz dün gittiğim kontrolde 38.3 çıkması gerekiyordu 36.6 çıktı
Boncukk123 aslannezire canım uygulamaya göre söylüyorum ben ama tabi belli olmaz bebek ne zaman isterse o zaman gelir doktor kontrolüyle uygulama aynı gidince ona göre söylüyorum ben 🌸
ZeynepDuru17 EmirAsafMomm heyecanlıyım sezeryan olcam ve üçüncü gebeliğim olduğu halde biraz korku var ama inşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip etsin rabbim
aslannezire EmirAsafMomm benim ki son adet tarihinden hep iki hafta önde gidiyordu bu haftaya kadar bu hafta tam adetime göre çıktı