EmirAsafMomm Aynı bedende son günlerimiz hem heyecan hem korku ikisi bir arada sizde durumlar nasıl kaç gününüz kaldı bizim 27 🥹🧿❤️
fly24 EmirAsafMomm çok heyecan var. 39+3 olduk kızımla, bekliyoruz. Allah hepimize sağlıklı, sıhatli güzel doğumlar nasip etsin 🙏🌸
Myrtle EmirAsafMomm 8 gün kaldı, gunler geciyor artik hamilelik daha da zor 😀 dogurup rahata ermek istiyorum da sonrasi daha mi zor gorecegiz 😀😂
Esinbora EmirAsafMomm amin inşallah üzülüyorum ama benim canımdan çıkacağı için ama bı yandan da seviniyorum yanıma gelecek diye
asell13 EmirAsafMomm son 13 gün kaldı 🥰 eşime diyorum sanki herkes doğurmuşta bir ben kalmışım gibi 😂😂 artık doğurmak istiyorum yeter
Ahsksdk EmirAsafMomm nasipse son 23🩷 hem heyecan hem korku hem telaş tüm duygular beraber yaşanıyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin💙🫶🏻
Boncukk123 EmirAsafMomm 18 gösteriyor 🥹 ne zaman gelmek ister bilmiyorum karnımda toplanmalar oluyor ve bacak arası kemiklerim çok ağrıyor senin de oluyor mu canım
EmirAsafMomm Boncukk123 benim bacak arası kemiklerim ağrımıyor ama oturunca çok kasılıyor bide ayağı kalkıp yürüyünce tuhaf bi ağrı hissediyorum karnımı tutuyorum 😅🙈
asell13 EmirAsafMomm aynen aynen canım valla öyleyiz eşim oğlum annem kardeşlerim hepsi hergün arayıp şu kadar kaldı diyolar 😂😂
Boncukk123 EmirAsafMomm evet bütün ağırlığı asagıda hissediyorum bende 🥹 bebeğiniz baş geliş mi ve kanala girdi mi biliyor musunuz benim kanala girip girmediğinden haberim yok henüz pazartesi kontrolüm