Busrapala Poyraz20_ hayır damla damla geliyor bazen biraz çoğalıyor sonra geri damla damla ya da peçeteye
Poyraz20_ Busrapala ya bnde ayni pempe pempe geldi ilk peceteye sildigimde şimdide kırmızı geliyo ama peceteye silersem geliyor ped taktım dedim bakım gelicekmi yok gelmiyo
Busrapala Poyraz20_ benimle aynısınız sizde o zaman 9 gün oldu benim böyle sürüyor hamile misiniz siz?
2cocuk2kopek Poyraz20_ bende aynı şeyi yaşadım düşükle sonuçlandı kuzum sen ihmal etme git doktora hemen
Busrapala 2cocuk2kopek gittiğim doktor bugün yokmuş canım yarın sabah gel dedi o ihtimal benimde aklımda
Busrapala Sevvalll42 tahminime göre 1.5 aylık olması lazım dün doktor alttan ultrasonla muayene etti ama kese var hamilelik var demedi görünmemesi normal mi bilginiz var mı
Lalaydnn numix 10 Nisan son adet tarihim ama adet tarihime göre 3 haftalık çıkıyor beta değerine göre 5 haftalık görünüyor sanırım bide tüp bebekle oldu benim gebeliğim adet tarihiyle beta tutmuyor birbirini 🤷🏼♀️
numix Lalaydnn betayla hesaplanmıyor malesef sadece adet günü baz alınıyor. Beta haftasına göre çok artmış olabilir