Busrapala Merhaba kızlar benim adet düzensizliğim vardı doktor kan tahlili istedi bugün sonuç çıktı ama tatil olduğu için perşembe gel dedi sonuç 8077.88 IU/L hamile mi oluyorum anlayamadım yardımcı olur musunuz?
KurabiyeninAnnesi123 Busrapala değerin cok yüksek sağlıkli bir gebelik🥰 doktora gittiğimde 5800 küsürdü doktorum betan en dir dedi 5800 dedim cok guzel dedi hemen bebişi gördk🥰
2727dfne Busrapala maşallah evet hamilesiniz bayada yüksek cıkmış kalp atışını bile duyabilirsiniz belkide
numix Busrapala şuan 6 haftalık hamilesin 🥰 son adet tarihinden sayılıyor. Yarın gidince büyük ihtimalle keseyi görürsün. Kalp atışı ise 7. haftadan itibaren duyuluyor. Folik asit kullanıyor musun?
Busrapala numix hayır kullanmıyorum bir bebeğim var zaten 9 aylık planlamıyorduk bebek tamamen süpriz oldu 😄
Busrapala numix ama benim kanamam var adet tarihim de başladı yaklaşık 9 gündür sürüyor azar azar bir sıkıntı mı vardır acaba anlar mısınız siz
numix Busrapala Bazı kadınlar regl oluyormuş hamileyken büyük ihtimalle sizinki de öyle. Normal adetten farklı oluyormuş.
Busrapala KurabiyeninAnnesi123 dün ultrasonla baktı alttan doktor da bişey demedi yarın belli olur o zaman çok teşekkürler ☺️
Busrapala numix hayır bir sıkıntı gözüküyor ama gebelik testi yapalım o olasılığa bakalım bir dedi sadece
Seyma200110 2727dfne sizin güncel değeriniz ne kadar şuan beta benimde son adet tarihime göre az artıyor sanki 🥹