Selam kızlar bu, saat oldu uyuyamıyoruz oğluşumla. Sona yaklaştık hissediyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum heyecanlıyım ya siz?
Uyuyamayanlar gelin sohbet edelim..
Kubrakubra122 bende sonlara yaklaştım. Uyku düzenim yok acaba kendimi aliştirsammı yoksa doğana kadar öglene kadar uyusammı diye dusunuyorum😀
Kubrakubra122 35 +1 im 3 gün önce ciğer geliştirici iğne vuruldu 2 gece acilde kaldım şimdide hafif hafif ağrılar geliyor gidiyo kendimi dinliyorum bebek hareketlerine falan bakıyorum dayanamicsk gibi olursam acile gidicem ama oyalanmak için bı yandan kendimi yormadan toz alıyorum ağrım var diye ağrıya odaklanıp daha kotu hasta olmak istemiyorum ağrıyı düşündükçe sanki dahada artacakmis gibi geliyor oyalaninca ağrıyı unutuyorum
Kubrakubra122 bende bir kaç saat önce doğum yapmış taze anne olarak şu gaz belası ne zaman geçer diye odada volta atıyorum 😅😅
Merve_3351 valla ben uyuyorum zaten uyuyamayacağım belli yani
Ayy gündüz uyudum biraz şu saat olmus hala uyuyamadim 33+1 den selamlar uyuyamayincada ayrı huzursuz oluyorum ben
Kubrakubra122 bende uyuyamıyorum o tarafa sön bu tarafa dön , daha doğrusu döneme bacak krampları pelvik kas ağrısı hepsi bi arada 🥹
Merve1414 bende 36+4 üm dün gece doğurucam sandım o kadar sancım ağrım vardı ki uyuyamadım ve işin garibi sancılarım da düzenliydi ama doğurmadım bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Bsrrgl ay hayırlı olsun , bebişiniz ile birlikte çok mutlu bir ömrünüz olsun 🙏🏻😍🥹
Badgirl_ ben de öyle ya çok erken uyanıyorum ya da öğlen
Bsrrgl allahım, bize de nasip etsin inşallah nasıl bi his
Kubrakubra122 benim 6 yaşında bi kızım var canm erkenden uyanıyor 7.30 8 gibi sürekli başıma gelip biseyler isteyip konuşuyor uyuamıyorum gün içinde o okula gidince biraz uyuyuyorum ondada böyle gece uyuamıyorum şuan misal uyumak istiyorum ama gram uyku yok gelmiyor😄
Kubrakubra122 amin canım daha erken ya dogurmayalim yani ben daha erken diye düşünüyorum kendi adıma çünkü çok zayıf 1800 azıcık daha durmalı kilo almalı ama kilo almiyo kilo alımı durmuş gibi bişi aşırı az alıyor
12 haftalığız gündüz birşeyim yok akşam özelikle yemekten sonra mide bulantısı bir başlıyor asla gece uyuyamıyorum normali Sabah bulantısı diyor herkes bu ilk hamileliğim benim gibi gece bulantıları yaşayan varmı bu anormal bir durum mu
35+3 den selamlar 🖖 huzursuz bacak sendromu ile başım belada evin içinde dolanıyorum yatağa geçtiğim an vajina kemik ağrısı nefes darlığı bacak ağrısı artık mahvoldum uykusuzluktan
Kubrakubra122 bnde uyuyamıorum bi sertleşiooo bi kasılıooo nefesim kesilio gecelere alıştırıo bni 32+5
Kubrakubra122 sağlıkla gelsin 🌸 benim hamilelik dönemlerim 7 ay önce bitti. Bebişleri uyuttum ama regl ağrısından uyuyamıyorum 😂
Valla 27 den selamlar. Nefes darlığı sağa dön sola dön derken şu gibi terleme yüzünden ben de uyuyamıyorum. Ne yapcaz bilmiyorum
koalamiyim ya bu kadınlık çok zor. Erkekler gram hakkımızı ödeyemezler 😅