Denizdemiralay Mrv-0715 ısprta şehir hastanesi baran özhan baykal hamileliğimin en başından beri gidiyorum çok ilgili kendisi tavsiye ederim
Gorkemm Mrv-0715 bilmiyorum inanın evet çok yoğun ama hiç ilgilenmeme gibi bi durum yaşamadım farklı illerde devlet hastanelerine hep gittim ama Büşra hanımın onlarla hiçbir ilgisi yoktu güler yüzlü sevecen o kadar yoğunluğa rağmen her sorunuzu güler yüzle yanıtlıyor ben çok memnunum
Pearll Ben Meddem de Ali Bey’e gidiyorum. İlgisinden memnunum. 3 haftalıkken öğrendim ve ilk ona gittim şuan 12. Haftaya girdik hala devam ediyoruz. Muayene ücreti 600 tl ama 5 6 kez gidip takipli hastası olunca %10 indirim uygulanıyor.
nurrr1234 Özel Isparta Hakan kaya çok bilgili bi doktor zaten Prof her kontrol detaylı bakıyo çok çok ilgililer hemşireleri olsun biraz ücreti yüksek ama
HilalveEfem Ftm_krky hepsi çok ilgiliydi çok rahat doğum yaptım ben insanı rahatlatıyorlar zorlaştırmamak için herşeyi yaptılar inanın
Blog_okur HilalveEfem bende Burdurdayım devlete gidiyorum tedirginim biraz :) şu belden iğne yaptıkları epidural anestezi veriyorlar mı
_zehranur Blog_okur eğer doğumun ilerleyişi buna uygunsa yapıyorlarmış, şimdiye kadar pek denk gelmemiş 2-3 hastaya ancak uygulayabilmişler. Gebe eğitiminde öyle söylenmişti
HilalveEfem Blog_okur yok bende yaşamadım bu konuda birşey diyemem o yüzden ebe ebelerden yana içiniz rahat olsun 🥰