Bzkrt1 Betusm he bende daha çektirmedim o yüzden bi fikrim yok ama Cerrahpaşa ya gitmeyi düşünüyorum bende eğer randevu alabilirsem. Olmazsa bezmialem. Özelde yaptıracak olsam pek kafa yormazdım heralde çok bişey farkedeciğini düşünmüyorum.
Sedalii Betusm herşeyi veriyo ayrıca renkli ultrosonu süper fotoğraf gibi kalitesi 😊 ben çok memnun kaldım
Betusm Mervebal ben dün doktora gittim bana iki hafta sonrasına randevu al dedi dün aradim fakat randevu almadim 450 tl istedi die
sibelardam Yaseminmericli bayan doktor mu renkli görüntü mü bi de fotoğraf video veriyolar mı ? Çok sordum helal et 🙈
Yaseminmericli sibelardam bayanda var erkekte var her turlu resım veriyorlar renkli renksiz. Ölçüleri.
Havvam Betusm bilge hastanesi yapıyor 370 tl fiyatı ben normalde bilge ye gidiyorum ama testlerı devlette yaptırıyorum baltalımanında yaptım bilge ye götürdüm kabul ettı doktor
Havvam Minikkaktusunannnesi valla doktorun adını hatırlamıyorum tanıdık aracılığıyla gıttım randevu yu tanıdık aldı orda da o yardımcı oldu
Havvam Minikkaktusunannnesi şimdi rapor a baktım da yazıyorkı raporu yazan fatma serap yücel isteyen doktor demet gümüştekın yazıyor ben memnun kaldım kı özel dekı doktorumda baktı tamam dedi eger olmamıs olsaydı tekrar isterdi bu olmamıs derdi
Havvam Minikkaktusunannnesi öyle olmalı bana baltalımanı hastanesınde var dıyen kişi arayıp randevu al yönlendirecekler dedi ama biz tanıdık aracılığıyla direk hastaneden aldık