Havvam Betusm baltalıma hastanesi ayrıntılı ultroson için randevu al ücretsiz yapıyorlar ben gecen hafta yaptrdım
Mervebal Ben Cerrahpaşa’da yaptırdım ayrıntılı ultursonu Prof.ali benian 122 tl gayet güzel ilgilendi internetten randevu alıyorsunuz başka yerlerde dünya para
Esrakurukuz Mervebal merhaba inşAllah görürsünüz sadece internetten mi randevu alıp gidiyoruz ayrıntılı ultrasyon için
Sedalii Gop kadın sağlığı ve merkezi özel . Doktorda doç. Dr Ali ekiz istinye özel hastanesinden geliyo oraya muthiş bi dr. 40 dk inceliyo yani 400 tl fiyatı
Sedalii Betusm herşeyi veriyo ayrıca renkli ultrosonu süper fotoğraf gibi kalitesi 😊 ben çok memnun kaldım
gamzerk Betusm nasil yok benim gittigim hastanedede yok bilge hastnesinde ama dediler disardan doktor gelip yapabiliyor
Havvam Betusm bilge hastanesi yapıyor 370 tl fiyatı ben normalde bilge ye gidiyorum ama testlerı devlette yaptırıyorum baltalımanında yaptım bilge ye götürdüm kabul ettı doktor
Betusm gamzerk beni sadece kagıthanede doktor var oraya yönlendirdi bugun aradim 450 tl fiyat verdi cok yaa oyle degil mi sen yaptirdin mi
Masal03 Küçükköy başarıya gidiyorum daim orda yaptırdım 410 tl ye tavsiye ederim renkli resim cd veriliyo