Yeliiizzzz sryy benim de çok hareketliydi maşallah ama iki gündür azaldı gibi hissediyorum yarın muayenede soracağım
sryy Yeliiizzzz günden güne değişiyor o sanırım benim kide bir iki gün sakindi iki gün evvel bugün hareketi normal sanırım bizim yorulmamızla ilişkili
Elanurton papatyalarinkizi Aa benim kızım da Ece son 26 günümüz kaldı. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🌸✨
Elanurton YldrmNUR ay ne güzel hem günü hem ismi denk gelişi 🌸 Nasıl gidiyor belirtiniz var mı heyecanla bekliyorum 🥰
Ketenprensess Son 4 gün gösteriyor uygulama doktorda aynı şekil söyledi ama ne zaman gelir bilinmez iste.
Bahar-sarioglu nursedaguney Uygulamaya göre 30 gün ama Doktorunuz 10 mayisa sezeryan günümüzü verdi. O yüzden Şafak 9🥰💙 Heyecanla bekliyorum çok zorlu yollardan savaşarak geldik bu zamanlara rabbim hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🌸
YldrmNUR Elanurton ya bende hiç belirti yok. Ne ağrı ne sancı ne de kasılma yok. Haftaya 37+1ken kontrole gideceğim çatıya bakacaklar. 40a kadar bekleyecekmişim gibi hissediyorum bazen 😂
1ayzaannesi Bugün 16 veya 17 mayısta alalım dedi doktorumm. Şafak 15-16 günnn 😍😍😍 hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Elanurton YldrmNUR Bende dün gittim nst de sancı çıktı ama doktor önemli olmadığını söyledi tekrar 14 mayısta gideceğim bakalım. Bende de bir belirti yok sancının olduğunu dair sabahları adet ağrısı gibi bir şey oluyor ama kısa süreli🤷♀️