Birisi00 nursedaguney 38 Haftalığız Ama bebişin gelecegi yok. Doğuma dair hicbir belirtimiz yok. Kızımda 5 Mayısta doğmuştu 🥹
sryy Yeliiizzzz ağrıdan hissediyorum oturup kalkınca böyöe sankimorasınayrılıyor gibi geliyor bacaklarımı hemen birleştiremiyorum ağrıdan bebiş hareketlerinin masallahı var dur durak bilmiyor benim sıpa hep kareket halinde sizde nası durum
Yeliiizzzz sryy benim de çok hareketliydi maşallah ama iki gündür azaldı gibi hissediyorum yarın muayenede soracağım
Merv18 Kubrakubra122 Bende ilk anlayamamıştım doktorum tarif etti nstde çıkınca, rahimde kasılmalar oluyor anlık 10 20 saniye hissediliyor, birde karın bir anda çok sertleşiyor sımsıkı oluyor
tugbadurmaz34 nursedaguney şafak 25 ama belki her an hiç belli olmaz ne zaman gelmek isterse beyfendi 😂🤲🏻
Sosisligunlerr nursedaguney son gün 17 Mayıs gösteriyor ama birazdan belli olacak günü ☺️ Sezeryan olunca gününün dolması beklenmiyor 🤣
ZeynepDuru17 Nergislyssa ozaman kocayı çağır yavrucum.benim ona yapacağım bişi yok ahahahahah 🤣🤣🤣🤣🥴🥴🥴