Mervenurdogu Yakın zamanda İstanbul'a gideceğim orada uygun fiyata hastane çıkışı lohusa takımları bebek ve doğum için gerekeli şeyler bulabileceğim yerler önerir misiniz şimdiden teşekkürler 😊 💕
Kosarer Eminönü’nde havuzlu han diye büyük han var orda bütün herşey bulabilirsin. Bende oradan alacağım bütün eksiklerimi
Hulya_Bal Kosarer Regl baslangıcından itibaren hesaplıyorsunuz diye biliyorum 4 hafta 3 gün oluyor hayırlı olsun.Benimde 5+3 bugün doktora göründüm kese net değil dedi Beta istedi 5454 çıktı folik asit başlatıldı.6. haftadan sonra herşey daha net oluyormus.
Bayanminyon07 Eminönü havuzlu han var bende oraya gittim daha uygundur diye ama maalesef fiyatlar aynı daha yüksek arti esnaf uyanıklıligi çok fazla uygun olan şeyler patikli alt lar citcitli badi zibinlar geri tulum takım vs. Diğer şeyler mağazalardan farksız aynı para ama çeşit çok istenilen herşey fazla fazla var..
Deletedmom308 Bayanminyon07 aynen bende gittim gördüm.Hiç öyle güZel şeyler de yok.dediğiniz gibi de piyasayla aynı ücretler var.ben çoğu alışverişimi internetten yapıyorum artık.beğenmeZsem geri gönderiyorum
Masal03 Valla ben 2 hastane çıkışı 10 tane zıbın alt değiştirme eldiven ağız mendili çorap 2 battaniye biri polar biri kundak için şapka kilotlu çorap aldım. Alt değiştirme bezi pijama ama ayaksız aldım çnkü ordakiler boyları hemen uzucak yada doğduğunda yzun olursa elinizde kalmasın boşuna dedi 😊 haklılarda aslında kızım uzuyo çnkü git gide 🙏🏽 2 tanede normel takım aldım uzun kollu
Masal03 Tabi deneyimli annelerin en çok söylediği çok fazla kaka yaptıkları ve biz acemi olduklarımız için en çok zıbın ve pijama lazım olurmuş 😂
Bayanminyon07 Deletedmom308 bende aynı Instagram dan falan sipariş veriyorum yada internet sitesinden gerçekten daha uygun şeyler var oraya gttigme pişman oldum esnafları çok uyanık yani indirime diye sattıkları bircok şey aslında indrim değil bilerek öyle soyluyolar gidilmeye değmez
Deletedmom308 Bayanminyon07 aynen öyle.sadece lohusa gecelik takımı için gitmeyi düşünüyorum.Üstümde görüp almak istiyorum
Asiiyezr Evet kesinlikle bende gittim havuzlu hana fiyatlar pahalı internette daha uygun boşyere zahmet edipte gitmeyin derim.