Pembesarelle2 Zeeyyss Hepsi ful dolu Haziran kapandı dedi sekreter Temmuz ayının ilk haftası için randevu almalısınız dedi Bende ne zaman temmuz randevusu açılıcak diye sordum belli değil sık sık gelip sorun dedi Çarşamba günü gittim bende
Lilipadq Bhrmolo izmit çarşıdaki soydan iş merkezinde yeri. Evet ücretleri epey pahalı ama genel olarak üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlar. Semih bey’den çok memnun kaldım ben. Çok açıklayıcı ve özenle inceledi. Çıkışta cd veriyor ve bilgilerin olduğu dosya veriyor. Bebeğin her şeyine o kadar ayrıntılı baktı ki kafamda gram soru işareti kalmadı hatta soracağım soruları bile kendiliğinden cevapladığı için soracak sorum da kalmamıştı:)))
Zukileta Medicalde gittim 3600 lira. Kayit actirirken muayene istemedim sadece detayli dedim. Muayene istersen fiyat artiyor. Çokta memnun kalmadım dr hanimdan. Sessiz kendi kabuğunda yüzü gülmüyor sessiz bir muayene sonrası kisa açıklama yapti. Başka yere gitseydim keşke dedim doktorum medicalde olduğu için tercih sebebim olmuştu
Pembesarelle2 Betul-97 Canım arıyorum telesekterer karşılıyor onunla birlikte ilerledim , bütün randevular dolu iyi günler deyip kapattı , farklı bir şeye yönlendirmiyor Şehir hastanesini aradım operatör ilgili alana yönlendirdi fakat telefona bakmıyorlar
Mlttm4141 Aktif hastanesi Öner aynı oğlu na gittim ama pek memnun kalmadım çok hızlı konuşuyor 15 20 dakikada bilgilendirme yapıyor ultrasonra önce kendi bakıyor sonr anlaticam diyor sizin soru sorma ve konuşmaniza fırsat vermeden muayeneyi bitiriyor
Betul-97 Pembesarelle2 Evet öyle diyorlar şehir hastanesi içinde telefonla randevu alınmıyor gelip sormanız gerekiyor dedi sekreter bende Betül hanıma söyledim Eray Çalışkan ya da Semih Özeren’e gidebilirsin dedi Eray beye randevu aldık
Pembesarelle2 Betul-97 Banada şehir hastanesin’de Gökçenaz hanımı önerdi ne yapıcam bilmiyorum ya Eray bey hangi hastane
Betul-97 Pembesarelle2 Bana da önerdi ama asla randevu yoktu haftamda geçmesin diye özele gittik. Hastanede değil kendi polikliniği var
Pembesarelle2 Betul-97 Mecbur bende o şekilde yapıcam benim Haziran sonu ama randevu doluyor malesef Fiyat olarak ne diyorlar canım
Betul-97 Pembesarelle2 Ben martta gittim almak için 15 ya da 16 haftalıktım mayıs sonuna kadar doluyuz dediler iptal eden olur mu diye sordum olmuyor dedi doktor hanımın sekreteri. Eray beye 5 nisana randevu aldım 22+1 haftalıktım sonrasında ramazan bayramı giriyordu bu tarihte gittik 3500 tl fiyatı
Betul-97 Pembesarelle2 Şehir hastanesine sürekli gidip randevu sormamız gerekiyordu eşimle konuşmuştum tarama testlerini yaptırmak istemiyorum ama detaylıya gidelim. Öyle gittik şehir hastanesine gittiğimde doktor 4lü tarama testi yaptırmıştı Eray beyin sekreteri tarama testini de istiyor ona göre bilgileri yazıyor riskini vs.
Pembesarelle2 Betul-97 Bende gidicem şehir Hastanesi’ne ondan sonra duruma göre özel polikliniğe randevu alacağım
Betul-97 Pembesarelle2 İnşallah randevu bulursun Gökçe Naz hanım çok iyi diyorlar eşleri de içeri alıyor diye duydum.
Pembesarelle2 Betul-97 Arkadaşımın doktoru daha önce gittim , arkadaşımın yanında refakatçi oldum muayeneye girdim harika bir doktor , muhteşem biri