Pembesarelle2 Bhrmolo Şehir Hastanesi’de gökçenaz hanıma gittim fakat randevu dolu muhtemelen özelde yaptıracağım Atakent cihan hastanesine gidiyorum burda yazılan fiyatlar ortama 3.500-4000 arası
Busestl Bhrmolo eray bey var ismi çok geçiyo brz pahalı galba 3500 du en son izzet bey var öedar gölcükte 2500₺ detaylı ultrason
Sysedayilmaz Bhrmolo tek gebelik detaylı fiyatları; medikalde 3600 konak ve cihanda 3000 medarda 2550
Bhrmolo Pembesarelle2 bende Cihan hastanesine gidiyorum Betül hanıma. Umuttepe için şansımı deneyeceğim
Pembesarelle2 Bhrmolo Bende Betül hanıma takipliyim , umuttepeyi gidince rendevu varmı yokmu banada söyler misiniz
Betul-97 Pembesarelle2 Kağıtta numarasını veriyorlar arayın sorum dediler. Aradığımda da doktor risklilere bakıyor arada arayın boşluk olursa randevu veririz dedi asistanı istersen numarasını vereyim. Buradan veriliyor mu numara bilmiyorum ama boşuna gitmeyin arayın
ozlemkksl Merhaba , doktorum bana semih özereni önerdi. Araştırdığımda çok güzel şeyler okudum, 3500 tl ücreti var. Kafa sulandırmadan ve gereksiz şüphe düşürmüyormuş :)
Pembesarelle2 Betul-97 Canım ya çok iyi olur bilmiyorum numara veriliyor mu , şehir Hastanesi’de sürekli gelin diyor ama sürekli gitme gibi durumum Temmuz ayında ne zaman açılır bilgi vermiyorlar
Betul-97 Pembesarelle2 Evet umuttepeye de gittim doktor benimle işin yok dedi danışmadan kağıt al orada numara yazıyor dedi ben gittim de sen boşuna gitme birde öyle kalabalık park sorun daraltıcı bir yer 02623037500 numarada bu mesai saatleri içerisinde ararsın sekreteri öyle demişti inşallah bulursun randevuu
Pembesarelle2 Betul-97 Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🙏🤍 Evet gerçekten çok kalabalık park sorun bir hastane
Zeeyyss Pembesarelle2 Salı günü 6 Haziran için aldım ben İlker beyden siz başka doktor mu istiyordunuz
Pembesarelle2 Zeeyyss Hepsi ful dolu Haziran kapandı dedi sekreter Temmuz ayının ilk haftası için randevu almalısınız dedi Bende ne zaman temmuz randevusu açılıcak diye sordum belli değil sık sık gelip sorun dedi Çarşamba günü gittim bende