Becuk Merve_3351 satıcı bizi de ikna etmeye çok uğraştı. Sonra öğrendik ki 160 lik sabit oluyormuş 180 olunca ekstra onlara fiyat çıkıyormuş. Bir de ellerinde hiç 180 olmadığı için elindekini satmaya çalışıyor.
Merve_3351 Becuk yatak odasıni cok zor beğendim başka şehirdeydim o zmnlar güzel bi tabe bulunca aldım mecbur. Ah ah keske büyük olsaymiş zayifim ama sigmiyorum🤣
Defne2218 Becuk evet bazı markalaeda takımlarda standart oluyor dediler direk ben enzadan baktım orda öyle bir sıkıntı yok 160 la 180 in arasında 4 bin fark var birtek
Becuk Merve_3351 😂 bende zayıfım eşimde ama tabi geniş geniş uyumak çok güzel olsun belki ilerde sadece yatavi degistirirsiniz
Becuk Enfal_06 ben şimdiye kadar hiç nevresim bulma sorunu yaşamadım. Ve hiç diktirmedim. Yorgan yüzü zaten sabit o değişmiyor sadece çarşaf değişiyor. O da English home da me renk istersen var.
Kedimamasi Defne2218 ikeadakilerin ölçülerini biliyo musunuz? Brnim 180200 ama yükseklik 35 cm lastikli de yükseklik kurtarmıyo bulamadım hiç lastiksiz olursa da 260280 olması lazım ki uysun o da otel çarşafı diye geçiyo çok pahalı
Defne2218 Becuk bu arada benimde odamda dolap yok gardolabı başka odaya kurdurmuştum yatak odamda yatak komodin ve şifonyer böyle ferah daha hoşuma gidiyor
Becuk Defne2218 aynı aynı bende o şekilde kullanıyorum. Kesinlikle çok ferah. Tabi evin büyüklüğü kullanım durumu çok önemli.
Hosgeldiannelik Defne2218 kesinlikle büyük yatak 180200 şu an benim 200200 almadığıma pişmanım. 2. Gebeliğim 4 kişi nasıl sığacağız diye düşünüyorum. Çarşafta bulunuyor ayrıca öyle zor bir şey değil.