balim35 @Merviiss bedava 😅 kendim alıyorum.. yapışkan ağda bantları varya marketlerde satılıyor onları şerit halinde kesiyorum kaş bıyık alıyorum biraz da cımbızla düzeltiyorum korona zamanından beri böyle yapıyorum pratik oldu benim için 😅
Pamuk Pembesarelle2 Nerde aldiriyorsun? Geçen filenin orda her zamanki kuaförüme gittim.Aldirdiktan sonra 250 dedi şok geçirdim daha gitmem.
Pembesarelle2 Pamuk Canım bizim burdan sana gelen yol Varya tüpraşın cumhuriyet bulvarı yol üzerinde hemen Aynur Çakır kuaför var komşum yıllardır oraya gidiyor bende onunla gittim memnun kaldım güzel aldı
Pamuk Pembesarelle2 Gördüm ama hic gitmedim bende oraya gideyim bari.250yi hayatta vermem kas bıyığa.
Pembesarelle2 Pamuk Ben çok gitmiyorum yaa düğünde aldırıdm kaşımı mecbur aldırmak zorunda kalıyorum şimdi hastaneye falan gidiyorum diye daha mecbur 😂
Liv3652 Merviiss kas değilde bikini bölgesi ağdasina gidiyorum her ay geçen ay 250 di bu ay 300 olmuştur 😄
Rabiul Merviiss iyiki kaşsızım 😆😆 bir tek ortasını alıyorum oda çok az çıkıyor zaten onun dışında almıyorum üstünü altını bi tutam kaşım var zaten 😆😆
Annesinin1tanesi Merviiss Ankaradayım. Altın oran kaş alımıyla 300 tl ye aldırıyorum gayette memnunum adım adım göstererek ve anlatarak ilerleniyor. En önmlisi beklentmn karşılanması.