Merviiss Kızlar kaş aldiracaktim 300 tl dedi tek kaş küçük bi ilde yasiyorum başka yere sord 200 dedi sizin orda ne kadar ? Bayadır aldirmiyor kaşlarimi gurlestiriyordum
birmucize1 Merviiss bizim burda 150 ₺ onceden 100 ₺ di aldiriyordum 150 olunca biraktim bimden yuz icin agda bandi aliyorum biyiklarimi onla aliyorum kaşıda o bantlari yariya kesip aliyorum kalanlarida kas usturasiyla temizliyorum gereksiz pahalandirmislar resmen
Kbrbydk Merviiss kuaför 100 lira kaş bıyık güzellik merkezinde de 120 ye aldiriyorum. Ölçülü kaş filan olursa 150-200 arası değişiyor.
Merviiss birmucize1 ya cidden şaka gibi kaş alımı alt tarafı hiç bir masrafı yok emek var o emek de 300 tl değil bence
birmucize1 Merviiss kesinlikle oyle katiliyorum agdayada gidiyordum en son gittigimde yarim bacak ve gobege 450 lira verdim şok oldum birdaha gitmem dedim ozel bolge koltuk alti girse 800u bulcakdi heralde
Pamuk Pembesarelle2 Nerde aldiriyorsun? Geçen filenin orda her zamanki kuaförüme gittim.Aldirdiktan sonra 250 dedi şok geçirdim daha gitmem.