16eda16 saol canm şey bir sorun yoksa olur merak etme ben ilk hamile olduğumda düşük yaptım iki aylıktı doktrum kurdassiz aldı düşük yapmıştım sonra hamile kalmak istedim Gine ay geçti doktruma gttim bir sorn yok mu nezaman olur die oda bana dedi olur bir sıkıntı yok kafana takma dedi düşünme dedi olur hemen gerçekten köye gttik tatil amaçlı eşimle İnanki hiç aklımızda değildi ve o ay olcagini bile bilemezdim düşükten 8 ay sonra oldu ve hamile olduğumu köydeki kalbi temiz bir kız syledi hatta yalan atıyor dedim yeni çıktım adetten die kuzenimde dedi ki İnanki ben 3 çocuğuma doktra teste gtmeden o syledi dedi olabirsin o dedi die pek inanmadım ama hani derlerya saftır falan gerçekten kalitemiz miş snra yemeye başladım gerçekten köyden gelir gelmez test aldım arabadan indik aldım hemen ve inanmazsin ama 5 test aldm ve besinide yaptım biri yanlistr iki yanlistr 5 birden yanlış olmaz die ve hamile olduğumu orendim yani kafana takma aklında olmasın rahat ol iyi düşün hiç beklemedigin bir anda gelir Allah gönlüne göre versin inşaallah canm olur üzülme takma herşeyin hayrlisi olsun canım korkma olumlu bak herşeye doktrum çok iyi bir doktrdu ne yazikki özele geçti mecbr kalnca gidiyorm ona kalmadkca gidemiyorm malum ücretler çok pahalı yani benm karsima o doktru cikarmasaydi hem ben belki hiç anne bile olamazdm yani dusukte bir beş dakikada kurtuldum şükür geldi geçti ama evlat işte hssetmesemde ilk haftalarda duygusu yetiyr hiç unutmadim o anki acı ama herşeyin hayrlisi işte şükür doktrm sayesinde piskolojimde düzelmişti cunki bazı doktrlar belki olmaz dedi bana verende alanda Allah o yüzden şükür ben nasıl anneliği tatdysam bütün anne olmak isteyenlerin dileklerinde kabul olsun ama olmasada onmli değil canm biz kadınlar zaten bir anneyiz illaki dogrmak ytmiyor doğurup atanlar var yani o yüzden herşeyin hayrlisi olsun iyi düşün bak yengeminde tam 12 sene olmadı şimdi 1 oğlu iki kızı var imkanszdi tip olarak ama Allah verince veriryr Allah herkese nasip etsin inşallah canm sağlıkla inşallah