burc1ulunc Bitane kızım var 4 yaşında Melek Vera 🥰 İkincisi de kız olucak. Yüksek ihtimalle Hare Eva 🥰 Eva’sı kesin de Hare için kocam bey pek sıcak bakmıyor 🤭 Bende şey düşündüm. Ablası Melek kardeşi de Hare’si gibi 🥲
Cavus-dicle Toprak ismini çok beyeniyorum kızım olucak sizce kız içinde uygun olurmu hep erkek olarak duydum ama çok beyeniyorum bi diyer seçenek larin o nasıl
Tuliy5 Cavus-dicle Bence her iki cinsiyete de yakışır. Toprağın bir cinsiyeti yok sonuçta. Tuba Büyüküstün’ün kızlarından birinin adı da Toprak.
Burcuts 2727dfne kiz olursa serra ipek erkek olursa Ömer Hamza diye belirledik 50 gün sonra surpriz yumurta çıkınca koyacağız inşallah 😁🤗🤗
merveslife Nesli46 13+3 de tarama testi için gittiğimizde doktorumuz ikisi de kız bence dedi :) Sanırım Alya ve Asya seçeneğini kullanacağız ☺️
kbra_588 2727dfne AA benim eşim de gökce dedi ama ben hiç sevmem gökçe ismini ve o kişileri😄 o yüzden istemedim. İsmiyle güzel sağlıkli imanlı yaşasınlar inşallah 🥰
Deletedmom_89 Canan-06 inşallah rabbim bahtını kaderini güzel eylesin her türlü kötülükten korusun evlatlarımızı gerçekten işim çok önemli olduğunu düşünüyorum karakteri inşaa ediyor rabbim inşallah en hayırlı ismi koymayı bana da nasip etsin
Canan-06 Deletedmom_89 isimden de kaynaklıdır elbette ama anne baba yetiştirme tarzı ailede yaşanan hersey de etkiliyor kızım ve ben çok zor zamanlardan geçtik çok yıprandım ama onun etkilenmemesi için herşeyi yaptım
OzgeeeeTml Erkek olsaydı eşim ile netleşmiştik Uras koyacaktık ama kız oluyor ve anlaşamıyoruz şuan ikimizin de beğeneceği isimlere bakıyoruz bir kaç isim var aklımızda Ece, Karaca, Eliz, Ülkü, Parla.Benim istediğim isim Umay ama eşim istemiyor 🥹
Nurcaseyler OzgeeeeTml bende kızım olsaydı ismini umay koymak çok istiyordum ama erkek ve uras düşünüyoruz bizde bu arada bu eşler hep mi aynı olur benimde hiç istemedi o ismi 😅
2727dfne OzgeeeeTml bizimki de Umay istemedi😃 ger Göktürkçe isimlere baktık gökce sectim şarkısıda var 🤣🤣
OzgeeeeTml Ssrky evet ,anlamıda güzel.. Türkçe kökenli bir isim koymak istiyorum büyük ihtimalle Eliz ismide kalkacak listemden.
Cicianne55 Ben kızım olursa hep “Eylül Aze” koymak istiyordum. Ancak sülalede Eylül olduğu için vazgeçtim. Erkek olursa da Salih, Baran, Atilla isimlerinden birini düşünüyordum. Sonuç kızım olacak ve ismini hala karar veremedim. 🤭