hanlnim 2727dfne erkek olsaydı Kutluhan Aybars olacaktı ama kızımız oluyormuş🥹 Aylin İpek olacak ismi🥹 kızımızı bekliyoruz🙏🏻🥹💖
Yeterkocoglu İki isim çocuklara külfet. Ve çocuklar da mutlu değiller bu durumdan sınıflarda hep 2 isim var ve çocuklara olumlu etki ettiğini düşünmüyorum
1vehysm 2727dfne oğlumun adı Eymen Hamza.. kızımın adı Yüsra Sare.. 21 haftalık gebeyim.. kızım olacak ins.. Sevde Meva düşünüyorum net değilim.. 😘
Figenkrts 2727dfne oğlumun adı Alperen 💐 şuan hamile olduğumu yeni öğrendim ve isim düşünmedim henüz 😅
Newmom1234 2727dfne 2727dfne kızım olacak ismi de BİGEM olacak inşallah sağlıcakla gelsin güzel kızım 🌸
Canan-06 Deletedmom_89 çok anlatmak istemiyorum nazar değiyor gerçekten ama kalbimden geçirdiğim hayallerimdeki gibi bir kızım var 4 yaşında doğduğu gün çok zorlanmıştım onun haricinde hiç üzmedi beni allahta onu üzmesin inşallah
Deletedmom_89 Canan-06 inşallah rabbim bahtını kaderini güzel eylesin her türlü kötülükten korusun evlatlarımızı gerçekten işim çok önemli olduğunu düşünüyorum karakteri inşaa ediyor rabbim inşallah en hayırlı ismi koymayı bana da nasip etsin