MahurunAnnesi izobellaaa-_- zayıf değilmiş ya bende erken doğup zayıf oldu sandım bende 38 de 4 kilo dogurunca 3 kilo 2 bucuk kilo dogursam yeter gözüyle bakıyorm şimdi cimcimeye 😁 sağlıklı doğumun olsun canım ☺️🥰
MahurunAnnesi izobellaaa-_- Amin canım inşaAllah dogurursun ama kolay değil normal bir şekilde doğurmak o kiloyu ☺️ ilkini sezeryan mi yaptin bilmuyom sezeryansa problem yok😁 ben normal dogurdum ve bana zordu
izobellaaa-_- Selinmoon bende eskisi kadar sık gidemiyorum sürekli annemlerde kalıyorum hastane annemlere çık zıt😂
MahurunAnnesi izobellaaa-_- ay iyi bari o zamana tospik dogur 4.500 kilo gayet iyi 2 numara bebek bezi ile giris yaparsin hayata 😁
izobellaaa-_- MahurunAnnesi inşşş da doktor kilolu bile dese inanasım yok benim neden böyle bilemedim 😃
dhbetul Kızlar benim bebiş de 28+2 deyiz ama doktor bir hafta önden gidiyor dedi ve 1470 çıktı kilosu bana da biraz tombiş dedi. Acaba bu kilo ve önden gitme mevzusu doğumu erkene çekiyor mu biliyor musunuz
MahurunAnnesi izobellaaa-_- 500 gr oynuyor zati işin garibi benim 4 kilo oldugu dogumda ortaya cikti 3500 dü usgde ölçülen o yuzden inanma zaten 😁 surpriz olsun 🤓 senin bebis hıçkırık tutuyormu hissediyor musun ya benimki her gun iki uc defa hickiriyor 😄
izobellaaa-_- MahurunAnnesi hıçkırıkk değil ama eklem seslerini duyuyorum bide aşırı canım açmıyor hareketlerden galiba 2. Den dolayı daha net hissediyorum
MahurunAnnesi izobellaaa-_- ikinci olduğu için hissetmen mümkün benimkide hıçkırık baya erkenden başladı 26 lardan beri ara ara yapıyordu simdi her gun yapiyor baya net hissediliyor oglum cok yapmazdi bu cok yapıyor icerdeki suyu icermis oda hickirik yaparmis 😁
MahurunAnnesi izobellaaa-_- benimde öyle ilk bebitom oğlum 3 bucuk yasinda şimdide kizcemi bekliyorum Allah olmayanlara versin bize iki yeto 😂
izobellaaa-_- MahurunAnnesi evet Allah isteyen eksiği neyse kime onu versin bir kızzz bir erkek bize de yeter diyo eşim maddiyi geçtik cidden bir birimize zaman ayıramıyoruzzz daha benim oğlan bir de küçük araların da iki yaş bile olmayacak galiba nasıl yapacaksak 😃🥲
hayalim35 Tuba-M55 bn bu gün doğum yaptım 41 haftalıktı 3755 gram dedi doktor doğdu 3.500 bile değil bazen ultrason az ve ya çok gösterebiliyor
Tuba-M55 hayalim35 evet malesef cihaz neticede tartı değil 🤷♀️bu arada geçmişler olsun sağlıkla büyütün evladınızı🌼🥰
MahurunAnnesi izobellaaa-_- düşünme orasını artk bisekilde olur büyürler çıkar aradan rahat ederiz Allah kolaylık versin bize ☺️ insan düşünürse fittirasi geliyor düşünmemeye calis halederiz üstesinden geliriz elbet💪🏻 motive et kendini böyle ☺️