Tuba-M55 MahurunAnnesi maşallah size de yavrunuzaa da 🥲 normal olsun tabiiki düşük kilolu olmasından sa❤ sağlıklı olsunlar da
MahurunAnnesi Tuba-M55 vallahi sağlıklı olsunlar da bebelerimiz en önemlisi o ☺️normal doğumu zorlastiriyor kilo fazla olunca 🥰 hayırlı dogumlariniz olsun sizinde bebisinize maşaAllah Rabb’im size bağışlasın
Tuba-M55 MahurunAnnesi amin cümlemizin yavrusunu bağışlasın bizlere Rabbim sağlıcakla doğurup ağız tadıyla büyütelim inşallah 🙏🌼
Minikkk41 Sermec27 elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum canım inşallah sağlıkla gelsinler sana da geçmiş olsun 🌼
izobellaaa-_- Selinmoon maşallahhhh bakalım bu hafta gideceğim kaç oldu pek merak ediyorum 😃😃 aynı haftayız senin ile demi
izobellaaa-_- MahurunAnnesi bizim de 29+0 da 1630 gram 41 cm idi 30 hafta ile uyumlu dedi şok oldum birinci bebeğim baya zayıf doğmuştu
MahurunAnnesi izobellaaa-_- MaşaAllah ❤️ Oğluma hamileyken 2 hafta önden gidiyordu gelişimi bundada bir hafta ileriden gitmeye başlamış ☺️ ne kadar doğmuştu ilk bebişin
Csnsu3502 Tuba-M55 Maşallah canım tombalak değil gayet haftasında bence doktor bilememiş 🧿 🧿 ♥️ benimde 30+4 1700 cnm doktor tombalak fln demedi normal gününde dedi şükür gününde olsunda ♥️ 🧿 🧿 🧿
izobellaaa-_- MahurunAnnesi birincisi erkekti 40 hafta da doğurdum 2930 gram 51 cm doğdu Buda önde deyince bayağı bi şaşırdım valla😃
MahurunAnnesi izobellaaa-_- zayıf değilmiş ya bende erken doğup zayıf oldu sandım bende 38 de 4 kilo dogurunca 3 kilo 2 bucuk kilo dogursam yeter gözüyle bakıyorm şimdi cimcimeye 😁 sağlıklı doğumun olsun canım ☺️🥰
Eme2 Tuba-M55 maşallah sağlıkla gelsin inşallah. Benim yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek. 30+4 olacak geçen ay 830 Gr haftasıyla uyumlu dedi.
izobellaaa-_- Selinmoon bende eskisi kadar sık gidemiyorum sürekli annemlerde kalıyorum hastane annemlere çık zıt😂