Momm0606 cocuğun altı silinmeden bez mi bağlanır birde 3 çocuğu var kaynanamın ikiz bakmış bir kadın yani mutfak dolabi takılıyordu o sırada temizligini yapiyordum mutfağın kızim kaka yapmış silmeden de yeni bez takmış bende hani anne ya o da hiç altına bakmadım çocuğun kaka yapti dedi altını aldım dedi tamam dedim 1 saat sonra çocukta bir feryat bi görsen varya deliriyordum öyle böyle kavga etmedim ama görümcemde vardi o da bi güzel haşladı annesini o pişik gözümün önünden gitmedi aylarca sonra bir gun hasta oldum ates icinde yatıyorum esim doktora göturdü beni cocuğun altıni aldım kaynanamı çağırdım yine aynı hatayı yapmış ondan sonra dedim ki 3 çocuk büyüttün ikiz baktın yinede bi halt bilmiyormuşsun 2 oldu bu bir daha asla çocuk filan emanet edilmez sana nerde görülmüş kakanın temizlenmeyip yeni bez bağlandığı dedim baya kavga ettim allahtan almanyadan bi pişik kremi gelmişti bana hediye o cok iyi geldi 2 günde geçti ama görsen varya ciğer gibi olmus yanmış gibiydi Allah kimseye göstermesin öyle bir cahillik öyle bir pişik