ipeklinaismom Kızlar 11 Nisan’da dogum yaptım kanamam öyle çok olmadı ve 5. Gün falan kesildi gusül falanda aldım hatta neyse bugün 19. günümüz kanama başladı yine bu normal mi yada adet olabilir mi . Normalde düzenli adet gören biriydim
_almirasmom ipeklinaismom 40. Gunun dolmadan regl olmazsın bana kadın dogum doktorum soylemıstı 40. Gunun bıttıkten sonra nezaman kan gelırse o regldır suan lohusa kanı gelen
Guzelanne56 ipeklinaismom bende sizin gibi bı hafta olup bı hafta kesılırdım. Kırkım çıktı 15 gün sonra tam anlamı ıle regl oldum
ipeklinaismom annelik_4 tam anlamıyla sürmedi bile bir gün hastanede kaldım eve gelince azala azala.lekeye döndü ve durdu , spinal sezeryan oldum
_almirasmom ipeklinaismom evet ablamında ole oldu ara ara geldı hep adet sandı ama adet 40 cıkmadan gelmez canım
denizalismom ipeklinaismom canım o lohusa kanamasıdır kesilip gelebilir 40 gün boyunca. Benim 25 gün falan sürdü 47 gün adet oldum.
dogurangaplumba ipeklinaismom hangi bez kullaniyorsunuz diye soracaktım dayanamadım ilk defa post açtım 🙈 sleepy 1 numara bez almıştım gözüme çok küçük göründü prematüremi değil mi anlayamamıştım
ipeklinaismom dogurangaplumba bebiş 2745 doğdu sleppy natural 0 numara 60 adet kullandık 9 günde. Sonrası sleppy bio natural mavi olandan stoklamistim onu kullanıyorum memnunum suanlik
Beyza-00 dogurangaplumba oğlum 3300 doğdu 10 günlük şu an kullanıyorum hala ben memnun kaldım küçük gelmedi😊
Momm0606 60 gün sonra adet oldum düzenli bi şekilde devam etti, regli kanamalarım normalde de uzun ve yoğun olur, lohusalığım da bu yüzden uzun sürdü 🙄
dogurangaplumba Momm0606 bacım bu bez dert oldu bana dert el kadar bez ya pehlivan doğurmucam ama bez cidden ufacık 🤣🤣🤣
Momm0606 dogurangaplumba o bezi yeni doğduğunda bende çok kullandım sonra taşırma yaptı bacım benim oğlanda, molfixse geçtim yine taşırdı, 6. Ayından bu yana prima premium care kullanıyorum çok memnunum, eski bezlerine bakıyorum bu ne ya ne kada küçükmüş diyorum 🤣🤣🤣
ceydadmnn dogurangaplumba ay gerçekten bende aynı markanın 1 numarasını aldım hastane çantamı hazırlarken bu niye bu kadar küçük diye kendime düşünmüştüm 😂😂demek ki tek değilmişim
dogurangaplumba Momm0606 prima çok pahalı ben ilk kizimda aylık paketi 60 tl yemi 70 tl ye mi ne aliyodum internetten sonra primanın sayfasında çekiliş vardi ordanda 6 aylık bez kazandım benim kız 10 aylık çişini söyledi bezler duruyor hala ama bu bezde bi küçük gibi doğurunca belli olacak heralde elimde kalmaz bezler halamızın gelininin hamileliği doğrumu diye teyit etmek amaçlı mesaj attım doğruymuş kapalı paket kalırsa ona hediye götürürüm birde takım kıyafet alırım tamamdır hala boyuttayım ben 🤣
Momm0606 dogurangaplumba Gerçektne pahalı bacım ama benim oğlanın bide poposu hassas çıktı diğerleri onu pişik yaptı bi bu prima yapmadı mecbur alıyoruz 🤣🤣