Beyyzaaaaaa Sabah kahvaltımı yaptım lavoboya gideyim dedim bir baktım nişanım gelmiş bi an panik yaptım direk çıktım.Sonrasında eşime haber verdim haberi olsun diye oda korktu ambulansı aramış.Tabi bu esnada benim hiç ağrım felan yok hafif gelio gidiyor başka birşey yok.Neyse ambulans geldi baktı nişanın gelmiş ama suyun gelmemiş dedi doğumun başlaması için suyunun gelmesi lazım dedi.Sonrasın doğumun 12-24 saat arası içinde başlayabilir dedi.Sonrasında şuanlık acil bir durumun yok dedi ama yinede doktora bi görün dedi istersen biz götürelim istersen aracınız varsa siz gidin yinede bi kontrol ol dedi.Neyse bizde dedik ağrım felan yok hastaneye gittik kontrol edildim felan doktor dedi evet nişanın gelmiş ama suyun yok geri eve gidebilirsin bende tm dedim geri eve geldik.Yine aynı şekilde sabah kalktım yataktan bi baktım yatağım ıslak ben tabi yine suyun geldiğinin ihtimalinde değilim neyse wcye gittim ayni sekilde akiyor.Oturdugumda kalktigimda hem sizinti olarak hemde aniden geliyor.Sonrasinda dedim tm bu sanirim suyum😂Tabi bu sürecte yine agrim yok benim o yüzden anlayamıyorum doğummu yapıyorum başka birşeymi oluyor🤷🏻♀️Neyse eşimi aradım sanırım suyum geldi dedim oda hemen geldi hastaneye gittik kontrol edildim evvet doğum başlamış yatış yapılcak dendi.Neyse yatış verildi 12 gibi felan saat 7 ye kadar suni sanci çektim 7 den sonra şiddetlendi sancılar aniden açılma hızlandı ve o esnada doğum başladı sonrasıda minik mucizem geldi işte..🥺❤️👶🏻🤲🏻