aysnre hastaneye ilk gittim yukarda yazdıklarımı yaptılar 9.30 10 gibi yatışım verdildi tek kişilik bir odaya alıyorlar serum taktılar nst bağladılar o geceyi o şekilde geçirdim kimseyi almıyorlar yanına telefonunu vs de almıyorlar eşim dışarda bekliyordu beni ebe hanıma rica ettim ara ara sağolsun eşimi içeriye yanıma aldı 5-10 dakika kadar sabaha kadar hafif sancılar çektim (bu arada hafif kanaman oluyor korkma normal parmağıyla baktığı için ebeler kanaman geliyor)sabah doktorlar ve ebeler değişim yaptılar o gün de Ayşegül Evren Dilmaç denk geldi değişim yaptıklarında tüm hastalarını yatış yapan geziyorlar sabah geldi alttan baktı o bakarken suyum geldi bugün doğurursun dediler 4 cm olmuş açılmam o arada dışarıda annemler filan gelmişler hep izin alıp bir kaç dakikalığına annem girdi sonra ablam girdi onları o an görmek insana motive oluyor 🥺 sonra serum değiştirdiler sanırım suni sancı taktılar ama ben uykusuzluktan yorgunluktan ölüyordum sancım yükselmeye başladı sancım yükseldikçe bağırmak yerine derin nefes alıp vermeyle karşıladım sancılarımı ben hep normal doğum odaklı ilerledim hiç sezeryan düşünmedim ne olursa olsun rabbimin izniyle normal doğum yapacağım dedim elhamdülillah oldu sonra benim sancılarım baya yükseldi açılmam da fazlalaştı ebe bana hemen doğurmak ister misin istersen bu dediğim hareketleri yap dedi sancım geldikçe yere çömeldim ıkındım afedersin kakanı yaparmışcasına ıkındım ebe öyle söyledi bunları yaptıktan sonra zaten açılmam iyice oldu o sancı çektiğim odada doğurdum öyle doğum haneye filan almıyorlar çok güzel sistem yattığım yatağı doğum yatağına çevirdiler o şekilde o odada doğum yaptım 4 tane ebe oluyor doğum anında doktor vs olmuyor herşeyi ebeler yapıyor.