aysnre ben 19 saat suni sanci çekerek 41+1de aldim kizimi normal doğum ile♥️ normal dogumsa tam tamına 24 saat bekleyip çıkıyorsun sezeryana tam kac saat veya gün bilmiyorum ama şunu biliyorum gazını çıkarmadan göndermiyolarlar mhrs randevu kısmına gelirsek bende çok ama çok zir buluyorum en son 14+4ken gittim 18 haftalikken randevu al gel dedi ama tam 1 aydir randevu yok biz 18+6olduk randevuyla gideceksin yoksa hemşireler azarlar doğumdan sonra orda duş yeri var kendi istediğine kalmış ben olmadım 2 gün sonra evde kendim oldum doğum yaptıktan sonra çok aşırı kalabalık değilse karismiyorlar biz 7 8 kişiydik ana hepsi durmadi annemgil sonradan geldi 1 2 saat durup gittiler kayanamgil vardi hep doğum için çocuk acilden giris yap sancim ağrım var haftam doldu dersin seni 1 üst katta kadın doğum var oraya yönlendirir orda doğum salonuna girip alttan muayene ederler açıklık için sonra ultrason bakarlar su mu az bebek ters mi diye ona gore nts bağlarlar zaten kimlikte evliysen dini nikah varsa resmi nikah seslenmezler belge falan yani istemezler gittin ya doğum için şansına kalmış belkide kendi doktorun dek gelir doğumunu o yaptırır benim ebem doğumda kalmadı saati doldu başkası gelmişti ama zorunlu sezeryan olursa gittiğin doktor sana gün verir o gün gidip o doktorun yapar sezeryanini doğum esnasında bir ebe bide doktor yanlarında da 3 4 tane stajyer ebe var sezeryanra karnına basmazlar dikisine bakarlar ben normal yaptığım için karnimda pıhtı kalmasın sonra çocuğum olmaz diye bastırdı [dikisime] bakti alttan karnına basması acılı ama abartılacak kadar değil ben ne yapsam da kizim gelmedi 8 aylilken hurma başladım sadece başka birsey yapmadik ama o zaman çok küçüktüm suan sık sık cinsel ilişki sıcak legenij içine otururmak aksak merdiven yürüyüşü birde ananas yemek diyolar lar suan 2. Hamileyim bende bunları deneyecegim