metemom_ Kızlar 23+6 dayım son üç gündür bebeğimi çok derinden hissediyorum ve hareketi azalmış gibi bu haftalarda düzene girmesini beklemiyorum ama üç gün önce çok hareketliyken birden noldu anlamadım böyle bir şey yaşayan var mı
Hulo2105 metemom_ aşko 27-28 e kadar düzensiz olur diye okudum bende burda. Yaşamadım böyle bişey benim ki kıpır kıpır hep. Yemek ye uzan mesela o zaman çok hareketli oluyor
metemom_ Hulo2105 canım hareket ediyor da çok derindenmiş gibi galiba duruş pozisyonu değişti anlamadım ki birden ne olduğunu
metemom_ Selinmoon yaa öyle bir şey olabilir mi karnımda büyümeye başladı galiba dediğiniz gibi duruş pozisyonu değişti
Selinmoon metemom_ evet benim de öyleydi hatta tam o hafta kontrolüm vardı arkasını dönmüştü endişelenme
Reyreyyyy metemom_ benim de oyle olmustu korkma annesi pozisyonu degismistir hareket hissediyosan ara ara bir sorun yoktu Allahin izniyle💞
metemom_ Selinmoon evet üç gün önce sabah birden karnım gerildi yukarı çıkıyor gibi hissettin hatta ama sonra hareketi azalınca korktum
Merve5578 Bende 2 gündür hissetmiyodum bugün sabaha karşı Bikaç kere bulunduğu yere parmaklarımla baskı uyguladım hemen hareket etmeye başladı da içim rahat etti 🤭
FyA metemom_ benimki acayippp hareketliydi son 1 aydır valla bnde korkuyodum dünde çok hareketliydi tekmeler yumruklar havada uçuşuyodu bugün sakin yani arada geliyor çok oluncada korkuyo insan sakin olun bi kaç gün izleyin bakalım durum ne olmadı doktorunuza sorun
metemom_ FyA doktorum da duruş pozisyonu değişmiş olabilir dedi hareket etmese hastahneye gidecem fakat hissediyorum da yani sadece çok derinden ve nadiren birazdan eşime yürüyüş yapalım dedim genelde öyle hareketleniyor inşallah eskisi gibi hareketlenir