nzlbrn Deletedmom_89 bana da kimlerin dediğini hatırlamıyorum ama bir tane kız diyen çıkmamıştı cinsiyet tahmini yapan hesaplardan dr 12hf da %80 kız dedi ve kızım olacak tamamen şansına tahmin yani olabilir 😅
2727dfne Bhrmolo kesesi kıza benziyor ama bakalım tahmin sonucta gönlünüzden ne geciyorsa o olsun inşallah
iremsevinc Sermec27 https://mutluresim.com/image/img-20240430-wa0020.zrZnWZ Banada bakarmısınız doktor%90 kız diyelim şimdilik dedi ama yanılma olur mu ki 14+5 ultorosoma göre 15+5
Deletedmom_89 Ftmaa28 iste o merakla soruyoruz Burda da meşhur olmuş biri bazıları üzülebilir o yüzden kesin inanmasın kimse
Sermec27 leylaahmetbebek yani bir şey pek belli değil maalesef sadece çok az kafayi anladım o da erkeğe benziyor anladığım kadarıyla
Pinkopinkoo Beni bilmişti Ebrar 😄 tabi eglencesine bu işler. Arkadaşıma uyup parayla baktırdım Cinsiyet belirleme melek e kız dedi. Sonra yazdım bilemedin erkekmis diye. Doktor bilememistir dedi engelledi beni 😂😂😂
Zehra385 Pinkopinkoo o melek banada ilk cocugumda erkek dedi kizm oldu:))Bunada kiz dedi erkek olacak gbi geliyor blmiyor o ya:)))